2777
2789
عنوان

امشب عروسیه دوستمه برم بنظرتون😕

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست
آره خب درسته ولی آخه ما هرشب هروز چت زنگ چند ساعت حرف میزدیم دیدم سه روز گذشته و ن پیامی ن زنگی بهش ...

این دیگه زیادی بدبین بوده ، شاید از طرف دوستات کسی پیشش حرفی زده.

حالا ولش من مهم نیست ، اگه خودت دوست داری برای اخرین بار ببینیش برو ، اگه اذیت میشی هم نرو

برو تیپ درس حسابی بزنمانتو چیه آخه

چجور تیپی آخه گفتم یا کراپ و دامن میپوشم یا مانتو حالا ببینم کدوم بهتره

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعلاوه اینکه عروس موقع رقص و اینا باید 4 تا جوون و دوست دورش باشن. برا اون گفته مطمعن باش به فکر منف ...

آره دقیقا ولی رفیق داره مال دور از شهرن

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
این دیگه زیادی بدبین بوده ، شاید از طرف دوستات کسی پیشش حرفی زده.حالا ولش من مهم نیست ، اگه خودت دوس ...

نه میرم که بالاخره قبلا دوس بودیم ولی میگم تیپ مجلسی نمیزنم