2777
2789
عنوان

چطوری به خاستگارم بگم مینی کیک بیاره 🚫🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 75 پست
باهم درارتباط نیستیم ولی با مامانش یکم راحت بودم ولی نمیگم دیگه

خب بگو خاله ببخشید میشه بجای شیرینی ازین مینی کیکا ک مد شده بیارید بعد یه چن مدل بهش نشون بده بگو ببین قشنگه نه؟ 

اونام اگ واقعا عروسو بخوان و دوس داشته باشن انجام میدن بلاخره ذوق دارن دیگه اوناهم تازه باعث افتخارشونم میشه ک شیک میان خواستگاری و کم. نمیزارن

دیگه تازگیا مد شده از اینا میبرن خاستگاری ایشونم میگن برا منم بیارن وگرنه چرا فقط برا روز خاستگاریی ...

پس ارتباط بگیره بگه 😀

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بد مردبیچاره میشه پس فردا مایه زندایی داریم این مدلیه هیچی براخودش حسرت نشده ولی براداییم خیلی چی ...

والا حسرتاتونو خونه باباشون محقق نميكنن🤣

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وای راس میگیا به دختر خالم میگم پس ولی میگم نگه من گفتم😂🥹

اره اینم میشه، شاید اونا ندیدن یا یادشون نیس وقتی بگی ایده و پیشنهاد بدی مطمئن باش استقبال میکنن، عروس گرفتن ذوق داره

والا حسرتاتونو خونه باباشون محقق نميكنن🤣

خونه بابا مینی کیک بخریم بریم خواستگاری خودمون؟ حرفا میزنین ها، بلاخره ادم یسری چیزارو از همسر ایندش انتظار داره وگرنه ک خب خودش همه کاراشو انجام میده دیگه چرا ازدواج میکنه؟  

تو پیش منی ببینم خونه بابام حسرت دارم یا نه؟؟؟ بابام مثلا خودش کیک بخره. بیاد خاستگاریمم؟ عقلتو برم ...

عقل من ٣٦-٣٧ساله اينطور ميگه 

كه خيلي چيزا خيلي حرفا و خيلي كارا نديد پديد بازيه 

بابات بخره برا پذيرايي 

مگه پدرتون نبايد شيرني تهيه كنن خب اينطوري تهيه كنن 

عقل كل

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خونه بابا مینی کیک بخریم بریم خواستگاری خودمون؟ حرفا میزنین ها، بلاخره ادم یسری چیزارو از همسر ایندش ...

براي خاستگاري ابتدايي اونم سنتي 

نميشه دستور داد

شما براي پذيرايي بايد شيرني هم داشته باشيد حالا برا اينكه ارزو به دل نباشيد اين طرح بخريد 

دوس ندارم بابام بخره مشکلیه ؟

نه مشكلي نيست 

مشكلت اينه نميدوني چطوري به اونا بگي 

كه هرجور بگي بد ميشه 🤣

عقل من ٣٦-٣٧ساله اينطور ميگه كه خيلي چيزا خيلي حرفا و خيلي كارا نديد پديد بازيه بابات بخره برا پذيرا ...

همه خونواده دخترها شیرینی میخرن بلاخره رسم ادبه 

ولی اگ کیک بخرن اونوقت نمیگن هنوز حرفی زده نشده خونواده دختر رفتن کیک خریدن و از خداشونه این وصلت؟؟؟؟؟؟؟؟ 

طرف پسر باید سنگ تموم بزاره و علاقشو نشون بده ب هر طریقی

دوس ندارم بابام بخره مشکلیه ؟

بعد نخواه بگو حسرت به دل ميمونم 

يا بابام برام نميزاره چيزي حسرت بشه 

خود داني 

حوصله بچه بازي ندارم