2777
2789
عنوان

چطوری به خاستگارم بگم مینی کیک بیاره 🚫🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا شیرینی مخصوص خاستگاری که تازه ترند شده چه ربطی به دلش خاستن دارههه😭😂

کی گفته چی ترنده واسه خواستگاری؟ هر چی آوردن آوردن. خب شاید ویار کرده من خودمم هی ویار میکنم 🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

منم خیلی دوست داشتم ب خواستگارمم گفتم ب زنداداششم گفتم اونا گفتن نمیشه و اینا بعددد خودم رفتم سفارش بدم ک بگم بیارن 💃 ک خداروشکر سفارشمو قبول نکردن و فرداش ک اومدن دیدم اوردن داشتن منو اذیت میکردن 😁😁😍🥳

اگه فک میکنی جدی میشه و ب عقد میرسه بگو بیارن، رک بگو، تو دلت نمونه، مگه چن بار آدم ازدواج میکنه

کی گفته چی ترنده واسه خواستگاری؟ هر چی آوردن آوردن. خب شاید ویار کرده من خودمم هی ویار میکنم 🤣

دیگه تازگیا مد شده از اینا میبرن خاستگاری ایشونم میگن برا منم بیارن وگرنه چرا فقط برا روز خاستگاریی میخان بقیه روزا ویار نمیکنه😂😂

چند روز قبل اینکه بیان خواستگاری عکسشو بفرس بگو که تو یه پیج دیدی بگو منم خیلی دلم میخواد از اینا بخری دیگه میخره خجالت هم نداره عزیزم پسر خالتم که هست معلومه راحتین ولی زود نگو چند روز قبل خواستگاری بگو نزار رو دلت بمونه زمان به عقب برنمیگرده عزیزم