2777
2789
عنوان

شوهرم قناری خریده هیچی ازش نمدونم کمکم کنید تا نکشتمش

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگهداری گربه راحتتره؟؟

بدای من سختی نداشت

چون خیلی تمیزن 

دسشویی تو خاکه و دیگه فقط یکم بازیگوشن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
تا الان کار خاصی نکرده فقط میترسه و تو قفس بالا پایین میپره گذاشتمش تو اتاق جداگانه تا استرس نگیره و ...

جفت بگیرین هم تنهاست هم محیطش عوض شده گناه داره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نه تهران نیستیم خیلی ممنون حتما سر میزنم

دکتر برهانی کیا 

دکتر مدنی 

دکتر خراسانی

اینا متخصص پرنده هستن . سرچ کن شماره ها و پیج اینستاشون هست . من خودم پرنده هامو پیش دکتر برهانی کیا و خراسانی میبرم و خیلی خوبن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کآری نداشته باشید دون و آب بدید خودش راه میفته

خداروشکر اشتهاش خوبه من فقط جاشو تمیز میکنم هروز 

هرازگاهی ام از نت صدای قناری دان میکنم میگوشه نمدونم ضرر داره یانه 

خداروشکر اشتهاش خوبه من فقط جاشو تمیز میکنم هروز هرازگاهی ام از نت صدای قناری دان میکنم میگوشه نمدون ...

فرقی نداره سوت بزن کم‌کم باهاش صدا به صدا بشی میخونه

الحمدلله رب العالمین ...
بدون جفت خیلی اذیت میشن؟ بخاطر تغییر محیط کلا تنهاش گذاشتیم تو اتاق که زیاد استرس نگیره

من عروس هلندی دارم تا حدی با پرنده ها آشنام تنهایی براشون حوصله سربر و اذیت کننده است مگه اینکه بیشتر بیرون قفس باشن و هر جا خواستن برن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"