2777
2789

اول بگم توهین نکنید قصد منم توهین نیست شما راهنماییم کنید 

اول شرایط اون بندگان خدارو میگم یه برادر و یه خواهرش بیچاره ها معلولن یکیش درجه معلولیتش کمتره اون یکی یکم بیشتر 

آنچنان هم آزار و اذیتی ندارن ولی خب نگهداری میخوان به هرحال 

شوهرم دو سه تا برادر بزرگ تر از خودش داره که ازدواج کردن خونشون هم چندین کوچه فاصله داره 

اتفاقا یکی از برادرا بخاطر سربازی قیمی چی میگن اینا رو داره ولی کشیده کنار 

پدرشوهرم و مادرشوهرمم پیرن یه خواهر شوهر مجرد هم دارم 

من کلا از همون اول هم مستقل شدنو دوست داشتم هم نمیخواستم اینا با من زندگی کنن 

چندین بار تو جلسات خواستگاری گفتم 

حتی غیر مستقیم علنی گفتیم که دختر ما یعنی من حاضر نیس بعدها اونارو نگهداری کنه 

حتی یبار گفتم اگه قراره مستقل بشیم بیایید واسه عقد اگه نه هم نیایید 

اونا هی گولمون زدن 

پدرشوهرم یبار اومد قسم که قیمی با اون یکی پسره 

شما رو بعد یکسال میفرستم خونه دیگه 

و.....

شوهرمم هیجی نمیگفت که روم نمیشه و فلان و مبگفت بعدا میریم حالا

بعد عقد جدی میگفتم قول هات یادت نره 

دیدم داره میزنه زیرش یا هی میگفت وایسا چند سال بگذره میریم 

بچه ها اینو هم بگم من نمیگم به اونا نرسه اتفاقا میگم حتی شده تو همسایگی خونه بخر که نزدیک باشن 

یا هر روز برو سر بزن 

شام و ناهار بیار خونمون 

شبا نوبتی پیششون بخوابید 

پول بدید لباس بخرید دکتر ببرید 

با اینا مشکل ندارم ولی نمیخوام بمونم این ساختمون بمونم دیگه همه مسئولیت هاشون میوفته گردن من 

و شوهرمم که سرکاره 

الان یکساله عروسی کردیم رک و جدی میگه نه جایی نمیریم 

همینجا میمونیم وگرنه اینا تنها میشن 

اینو هم بگم با گذشت زمان معلولیتشون بیشتر میشه 

میگه بعد ها پرستار میگیریم 

اما میترسم این هم دروغ باشه 

با هر روز گفتن نشد آخرش شد دعوا 

با سیاست هم میگم میگه یکم انصاف داشته باش و...

اصلا نگیدونم باید چیکار کنم

خانوادمم میترسن دخالت کنن

چون پدرشوهرم میزنه زیرش که من همچین قول هایی ندادم

چیکار کنم جدا بشم؟

واسه من خیلی زیاد مهمه این موضوع

☹️

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

خسته نمیشی هر روز یه جنجال تازه تاپیک میکنی؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزرگترین ظلم رو پدر مادر شوهرت کردن که تو سن پیری بچه دار شدن اونم ناقص بدنیا آوردن الآنم حتی نمیتونن نگهداری کنن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اگر برات خیلی مهمه 

به شوهرت بگو نمیتونم تحمل کنم یا جدا بشیم یا خونه مستقل 

اگرم صبوری و میتونی که بسوز و بساز خدا صبرت بده

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

هزاران بار اینجا گفتم

کلا وعده های پسرا قبل ازدواج اکثرا واسه گول زدنه

اگه بخوان به خاطرتون کاری بکنن شرط بذارین هر موقع انجام دادن بعد عقد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

عزیزم نگهشون دار

اما اما اما صددرصد با پرستار

شما فقط غذایی ک برای خودت و همسرت میپزی رو بیشتر بپز

همین