2777
2789
عنوان

حاجت محال

83 بازدید | 10 پست

ازچه دعایا نذری حاجت محالتون رو گرفتین؟کیا توحاجتشون صبرافتاده بود چکارکردین؟

یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستین 

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی صبر افتاده، اگر می‌تونی خب بهتره صبر کنی 

ولی اگر انقدر عجله داری، اول از همه که به هییییچ عنوان پیش دعانویس نرو 

دوم این‌که کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین رو مطالعه کن و سعی کن افکارت رو طبق گفته‌هاش درست کنی 

سوم هم می‌تونی دعای مقاتل‌ابن سلیمان رو بخونی ولی با حضور قلب و رعایت موارد قبلی که بهت گفتم 

وقتی صبر افتاده، اگر می‌تونی خب بهتره صبر کنی ولی اگر انقدر عجله داری، اول از همه که به هییییچ عنوان ...

ممنون عزیزم .اخه چندساله دارم دعا میکنم همش صبرمیاد حاجتم هم یه جوریه بهش نرسم ازبین میرم

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

ممنون عزیزم .اخه چندساله دارم دعا میکنم همش صبرمیاد حاجتم هم یه جوریه بهش نرسم ازبین میرم

چی بگم والا 

چون نمی‌دونم حاجتت چیه نمی‌تونم نظری بدم 

ولی من خودم ۳ سال یه حاجتی داشتم، اخرم بهش رسیدم ولی فهمیدم بدردم نمی‌خوره و رهاش کردم. یعنی به‌جای این‌که حرف گوش بدم، حدود ۴ سال از زندگیم هدر رفت 

از کجا فهمیدن صبر افتاده برا حاجتتون؟

همش عطسه میاد نمیدونم شایدم من خرافاتی شدم ولی واسه امام زمان نامه نوشتم انداختم آب روان سریع طلبوندم مسجدجمکران اونجام هرچی دعا میکردم صبر(تک عطسه اومد)موقع قران خوندن هم صبراومد نمک نذری دادم صبراومد .

اعتقادت به صبر رو باید از دست بدی تا نتیجه بده

اره باید روخودم کارکنم. ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشی