2777
2789
عنوان

یه دستور خورشت مرغ بدون سرخ کردن کی بلده❓مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 59 پست
مرسی عزیزم

خواهش میکنم من همیشه همینجور میپزم خوشمزه اس حوصله سرخ کردن مرغ ندارم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرغ رو باید تفت بدی وگرنه وا میرهیاد مرغ های مادر شوهرم افتادم انقد مرغ رو میزاره سر گاز و تفت نمیده ...

خوب حتما خیلی می‌پزه گوشت ک نیس ک دو ساعت بزاری بپزه مرغه یک ساعته پخته

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

تاس کباب مرغ 

پیاز حلقه ای بزرگ ، فلفل دلمه ای ، هویج ، گوجه ، مرغ ها بچینین ادویه جات و رب بزارید جا بیفته ، بیست دقیقه آخر سیب زمینی ورقی ای ، میتونه آبدار باشه یا کم آب 

خوشمزه میشه 

عزیزم حالم خیلی بدهمشکلم با درست کردنشهمن چطوری این تعداد مرغ رو سرخ کنم اخه

مرغو تو مواد بخوابون تو پیاز و ادویه و آبلیمو مثل مواد کباب بذار چندساعت باشه و بعدش همشو بچین تو تابه و یه کوچولو روغن بریز و بذار روی گاز یا فر دل کبابی میشه خوشمزه هم هست و کنارش هم گوجه سرخ کن بذار 

عزیزم مشکلم با درست کردنشهمن چطوری با این وضعیت سرفه و گلو درد اینهمه مرغو سرخ کنم اخه

خدایی باید کنسل کنی 

نمیترسن بیان مهمونی و مریض بشن؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ن عزیزمظهر تماس گرفتن بیان🤦‍♀️

بعضیا سمجن بزار بیان مریض شن

مرغو تو مواد بخوابون تو پیاز و ادویه و آبلیمو مثل مواد کباب بذار چندساعت باشه و بعدش همشو بچین تو تا ...

وقت خوابوندن مواد ندارم عزیزم

چون تا ۵ سرکارم.برسم خونه میشه ۶

تا یه دوش بگیرم و اینا میشه ساعت ۶/۳۰