من یه روش دارم هر وقت برای هرکی درست میکنم همه عاشقش میشن
پیازو دوسه تا خلالی کن بریز تو قابلمه
مرغا تو بچین روش
فلفل دلمه رو رنده درشت کن روش بریز
یک قاشق آبلیمو
یه تیکه اگه داری زنجبیل تازه رنده کن
دوسه تا چوب دارچین بنداز داخلش
ادویهها زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا بریز
زعفرون دم کرده هم بریز روش
بزار رو گار درشو بزار زیرش کم کن
خودش آب میندازه مرغا پخته میشن
وقتی دیدی پختن درشو بردار یکم آبش خشک بشه و تو مواد یکم تفت بخوره
رب و جداگونه داخل یه ظرف دیگه یکم سرخ کن بریز روش
مجددا آب بریز درشو بزار تا جا بیوفته
اینقدر خوشمزه و لطیف میشه که از این به بعد همیشه همینطوری درست میکنی
خواستی میتونی تو همون مرحله که پخت هم بخورین بدون رب زدن