2777
2789

اشتباه کردم گفتم ختم صلوات بگیرم کل زن‌های فامیل اونا هم هستن ۷۰ نفرن اونوقت شوهرم می‌خواد برنج و گوشت بده اونا زناشون ۶ کیلو طلا بهشون آویزونه کسی بذنج‌و گوشت تا حالا نداده همه یا عدس پلو‌میدن یا اش میدن شوهر احمق من‌فقظ می‌خواد بده مردم بخورن اونوقت واسه من‌یه تیکه طلا نمیخره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نذریه دیگه 

دلتو بزرگ کن🙂

عیب نداره حالا 

عدس پلو بدید خب 

این بهتره

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

تو چیکار به زنای فامیل داری؟چرا یکم دیدت رو وسیع نر نمیکنی وقتی به این باور نداری که سفره صلوات وهمون غذایی که نذر میکنی به هیچچچ عنوان از مالت کم نمیشه وخدا چند برابرشو بهت میده چرا میگیری که الان حسودی کنی به زنای فامیل 

همسایه صدا میکردی بهتر بود. بعدش به مستحق برسه بهتره تا کسایی که بقول خودت ۶کیلو طلا اویزونشونه

دقیقا اگه همینو به نیازمندهای واقعی میداد خیلی ثواب میکرد 

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

بگو ختم صلوات باید ساده باشه قرار باشه تجملی قبول نیست ،ببین اینها هم با اینکه دارا هستن همیشه ساده برگزار میکنن ،بگو چلو گوشت بدی  بعدها چشم و هم چشمی میشه و همه برا اینکه پز بدن ،اونها هم ی چیزی اضافه میکنن و بگو از اون حالت مقدس در میاد ،بگو حالت عرفانی مجلس نمیخوام تحت تاثیر قرار بگیره و نمایشی بشه