2777
2789

سلام خانوما بعداز یه مدت بچه هاتون تونستن ترک کنن قرص هارو ؟عوارص بدی نذاشته روی مغز بچه ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلاً اعتیادآور نیست. بسرعت از خون خارج میشه. اگه هم عوارضی داشته باشه از عوارض بیش فعالی و طرد شدن ...

پسرمن فقط عدم تمرکز داره اصلا نمیتونه هیچی یاد بگیره بخاطر این میخوام بدم ولی میگن خفیف شده ی شیشه اس

پسرام همه دنیای منن 😍😍
پسرمن فقط عدم تمرکز داره اصلا نمیتونه هیچی یاد بگیره بخاطر این میخوام بدم ولی میگن خفیف شده ی شیشه ا ...

ابدأ. یعنی ممکنه دکتر روانپزشک اطفال به بچه شیشه بده؟ اینا حرفای خاله خان باجی هاست گوش نده. بذار بچه تمرکز کنه درس بخونه

ابدأ. یعنی ممکنه دکتر روانپزشک اطفال به بچه شیشه بده؟ اینا حرفای خاله خان باجی هاست گوش نده. بذار بچ ...

خیلی میترسم که بعدا رو مغزش تاثیر بد بذاره ،کلاس سوم هست ولی نمیدونه ۲ +۲چند میشه 😭

پسرام همه دنیای منن 😍😍