2777
2789
از همین میسوزم ب هم سنو سالام خیلی حسودی میکنم همه دارن عشقو حال میکنن دیروز ی بیرون رفدم زنگ‌زد مام ...

مثلا کجاها نمیزارن بری یه کم روت حساس شدن و میدونم یه نفر این وسط حساسشون کرده مثل خاله ای کسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا کجاها نمیزارن بری یه کم روت حساس شدن و میدونم یه نفر این وسط حساسشون کرده مثل خاله ای کسی

اصا فکو‌فامیلامون پاین این اینجوریه توشون‌ مثلا همین ت محل خودمون پارک داره یا دوری چیزی‌بزنم اولش غر میزنه و هی سوال پیچم میکنه‌بد که میرم یساعت نشده زنگ‌میزنه کجایی بیا خونه یا الان عکس بده ببینم کجایی یهو میبینی را میوفده میاد دنبالم دیونه شدم 

اصا فکو‌فامیلامون پاین این اینجوریه توشون‌ مثلا همین ت محل خودمون پارک داره یا دوری چیزی‌بزنم اولش غ ...

از دوست داشتن زیاده خیلی نگرانتن  البته یه کم زیاده روی میکنن ولی دوره زمونه بدی شده منم میترسم دخترام بزارم برن بیرون بگردن فقط اگه نزدیک باشه اجازه میدم بادوستاش بره بستنی چیزی بخوره بیاد

اصا فکو‌فامیلامون پاین این اینجوریه توشون‌ مثلا همین ت محل خودمون پارک داره یا دوری چیزی‌بزنم اولش غ ...

همیشه دلم میخواست مامان بابام همینقدر پیگیرم باشن البته من خیلی بچه مثبت بودم بهم اعتماد داشتن همه جا هم میرفتم 

همیشه دلم میخواست مامان بابام همینقدر پیگیرم باشن البته من خیلی بچه مثبت بودم بهم اعتماد داشتن همه ج ...

بخدا اصا خوب نیس من دارم نابود میشم خیلی استرس میکشم خیلی حسرت دوستامو میخورم خیلیی بده