ای خدا لطفا با هرچیزی شوخی نکنید بنده خدا داره با این حالش اینجا درد دل میکنه اگه نمیتونیم راهنمایی ...
بابا ولم کن توروخدا چه درد دلی؟؟؟ میگه پول بدین برای طلاق وکیل بگیرم . شما میدی؟ اصن منطقیه همچین درخواستی ؟ کس و کار نداره؟ کسی که انقدر توی فشار مالیه طلاق بگیره کجا و پیش کی بره؟ ول کنین تورو خدا هرکی میاد یه شر و وری میگه شماها باور میکنین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑
ببین خواهر قشنگم زودی به طلاق فکر نکن به نظرم یه کم مطالعه ات را ببر بالا راجب مردا بعدم اگه به نماز اینا عقیده داری ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 40 هزار بار یعنی هر روز بتونی بگی با صلوات شمار. ذکر یا ودود هم برا محبت بین زن شوهر غوغا میکنه معجزه میکنه البته بشرطی که دربرابر شوهرت گارد نگیری یعنی اگه مشکل عمده نداری من خبر ندارم مدارا کن من به چند نفر که در حال طلاق بودن یاد دادم باور کن شدن لیلی مجنون الیته نباید با زبونت گناه کنی کلا گناه نباید کنی تو این مدت چون اگر گناه کنی اثرش از بین میره نماز جعفر هم به روش ساده ساده بسیار معجزه آساست من برا چندنفر خوندم محصر رفته بودن برا طلاق همونجا مرده منصرف شد گفت نمیخام جدا شم با عقیده بخون سعی کن دهن به ذهنش نذاری صبوری کنی اگه واقعا مشکلت حاد نیست من خبر ندارم فقط رو راهنمایی گفتم عزیزم بسم الله الرحمن الرحیم که گفتم میتونی به غذا آب چایی هم بخونی برا محبت معجزه میکنه