2777
2789
عنوان

بچهاقراره فردا عقد کنیم😍🥹 شات

| مشاهده متن کامل بحث + 8690 بازدید | 156 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالتونه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

وای ننه من الان تاپکتو دیدم اونم تو پربازدیدا😢

قلبمممم خیلی مبارکتون💓 الان بهتر شدی؟

سنا بیا تعریف کن

بله رو دادی 🥹🩷

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
مبارکه عزیزم برات بهترین ها رو آرزو میکنم .

ممنون عزیزم❤️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام سنا جون خیلی بهت تبریک میگن خوشبخت باشین❤️خیلی خوشحال شدم براتون 😍 اون تابستون که نمیدونستی به ...

اره یادش بخیرر چه گریه ها که بخاطرش نکنم دوران بلوغ من با گریه درد حسرت گذشت😂

تلافی همه اینارو درمیارم😐😂😂😂

ولی هنو‌‌ز باورم‌نمیشع شوهرم شده دیگه🥹

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام سنا جان خوبی مبارکت باشه دخترم ان شاءالله به پای هم پیر شید چقدر خوشحال شدم برات عزیز دلم

سلام عزیز دلم‌خیلییییی ممنون😍🥹❤️

سنا جان خوشبخت باشی

ممنون مهربونم❤️