2777
2789
عنوان

بچهاقراره فردا عقد کنیم😍🥹 شات

| مشاهده متن کامل بحث + 9296 بازدید | 161 پست
نشی عشقم خدا عشق قشنگه بینتونو صد برابر کنه 😍🤗

الهی آمیین دعا کن عزیزم بخوبی خوشی تموم شه انقدر استرس دارم🤦🏻‍♀️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@گیسوکمندتونم    

@hasraat    

@موخرمایی1990     

بچها دیگه هرکی یادتون میاد تگ‌کنید کسانی که از اول رابطه باهامون بودن 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
الهی آمیین دعا کن عزیزم بخوبی خوشی تموم شه انقدر استرس دارم🤦🏻‍♀️

نگران نباش عشقم شما هفت خوان رستمو گذروندین دیگه هیچ طوفانی نمیتونه جداتون کنه چون خدا شمارو بهم رسونده  الهی خودشم نگه دارتون باشه 😍😍 شمام دعام کنید حالم جسمیم خیلی بده . بعد عقد تو تاپیک بگو عقد کردیم که خیالمون راحت شه 🤗

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

نگران نباش عشقم شما هفت خوان رستمو گذروندین دیگه هیچ طوفانی نمیتونه جداتون کنه چون خدا شمارو بهم رسو ...

الهی عزیزم هرچه زودتر خوب شی اسمت بگو  تو نماز شب دعات میکنم من با نماز شب حاجتمو از خدا گرفتم وبه عشقم رسیدم خدا خیلی هوامون داره منتها خودمون از خدا دوری میکنیم نزدیک شدن بهش ی حس حال قشنگی داره نگم برات

مبارک باشه دخترمـ .

ممنون عزیزم❤️🌱

@جوجو_خودتون    

@آرامشم_یاحسین    

الهی عزیزم هرچه زودتر خوب شی اسمت بگو تو نماز شب دعات میکنم من با نماز شب حاجتمو از خدا گرفتم وبه ع ...

فدات بشم مهربونم دقیقا درست میگی الان فهمیدم که مشکلات قبلم هیچی نبودن الان که کامل زمینگیر شدم قدر سلامتیو میدونم که چه نعمتیه اسمم جمیله هستش  انشالله کنار عشقت تا ابد خدا یارتون باشه و ثمره های عشقتونو بزرگ کنین🙂

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

ممنون عزیزم❤️🌱

سلام سنا جون خیلی بهت تبریک میگن خوشبخت باشین❤️

خیلی خوشحال شدم براتون 😍 اون تابستون که نمیدونستی به فرشاد بگی اونو میخوای و تاپیک زدی از اونجا من بودم و چه خوب شد که گفتی و الان کنار همین 😍😍 عشقتون پایدار باشه ❤️

@گیسوکمندتونم @hasraat @موخرمایی1990 بچها دیگه هرکی یادتون میاد تگ‌کنید کسانی که از اول رابطه با ...

ممنون🪻خوب بالاخره بابات راضی به عقد شد.محضر میین؟لباس چی میپوشی؟مبارک باشه خیلی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...