2777
2789

سر اینکه بخاطر بچه و اونم جلوی بچه دعوام کرد باهاش قهرم صبح اومد سمتم مسخره بازی درمیورد ک مثلا از دلم دربیاره منم پسش زدم و بی اعصاب بودم اونم انگار خدا خواسته بچه رو برد رف پایین خونه ننش

بعد ک اومد بالا باز اومد گف ببخشید و فلان منم گفتم اره از ننت سیر شدی اومدی معذرت خاهی گف خب تو اعصاب نداشتی ابم قطع بود روانی شده بودی،( من وقتی ب آب خونمون قطع میشه واقعا کلافه میشم) الان دلم باهاش صاف نمیشه انقد گریه کردم سرم درد میکنه منو ناراحت ول میکنه میره پیش ننش بعد قسم و آیه ک تو الویتمی و ازین چرت و پرتا از وقتی باردار شدم تا الان ک ماهای آخرمه فقط حرصم داده😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی رو. کلمه مادر حساسم.... همش تصور میکنم روزی عروسم به پسرم بگه خونه ننت روانی میشم... برا همین تو بدترین شرایطم جلو شوهرمو بچه ها نمیگم ننت. ننش... گلم یه چیزایی و تو قلبت حل کن 

بد جور هورمون های بارداریت حساست کرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا؟دلم باهاش صاف نمیشه احمق😭

آره برعکس اونا ما خانوما دوست داریم مردا دنبال دلیل ناراحتیمون باشن و رفعش کنن ولی اونا فکر میکنن اگه فضای کافی بدن ما آروم میشیم چون خودشون اینجورین.

باهاش مسالمت آمیز حرف بزن آروم بشی از ناراحتیات بگو مطمئنم همچی حل میشه.

آره برعکس اونا ما خانوما دوست داریم مردا دنبال دلیل ناراحتیمون باشن و رفعش کنن ولی اونا فکر میکنن اگ ...

ولی اون میدونه مثلش نیستم و زود باید بیاد معذرت خاهی وگرنه حالم بدتر میشه😔

ولی اون میدونه مثلش نیستم و زود باید بیاد معذرت خاهی وگرنه حالم بدتر میشه😔

نه نمیدونه باید ازش بخوای برعکس ما مردا تک بُعدین نمیتونن همه ی جوانب رو در نظر بگیرن. بهش بگو چی میخوای چی اذیتت میکنه دوست داری چجوری باهات رفتار کنه. باید بهشون گفت چون اونا متوجه نمیشن