2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم الان تو گوگل دیدم

بالاترین نمره ای ک باید بگیرن ۱۲۰ و پایین ترینش ۷۰ هست ک باید مجدد سنجش بشن

پس برای بچه شما خوبه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
متولد چ سالیه؟

۹۸ شهریور

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

هوش خوب، اماهمیشه تلاش از هوش براربدون، وبه بچه اتون هم دائم تاکیدکنید، این

بکیدانسانهابا تلاششون موفق میشن 

خیلی هاهوش خوبی دارن، امااگرتلاش وپشتکارنداشته باشن موفق نمیشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
فکر کنم متوسط هر سال این اعداد تغییر میکنه چند سال پیش ۱۱۵ رو میگفتن تیزهوش

هر سال تغییر نمیکنه میانگین جامعه ۱۰۰ هستش واز اون هر چه بالا تر بره باهوش تر واز ۱۰۰ هر چع پایین تر بیاد کم هوش تر از اکثریت جامعه میشه

هر سال تغییر نمیکنه میانگین جامعه ۱۰۰ هستش واز اون هر چه بالا تر بره باهوش تر واز ۱۰۰ هر چع پایین تر ...

نه چند سال یکبار  معیار آموزش و پرورش تغییر میکنه اینو همون سال که پسرمو بردم بهم گفتن دقیقا گفتن سال قبل تیزهوش از ۱۱۵ یا ی عدد دیگه بوده اما از امسال اعداد فرق کرده    اون اعداد یادم نیست اما اینکه تاکید کرد تغییر کرده یادمه