2777
2789
عنوان

علائم چی می‌تونه باشه

99 بازدید | 19 پست

سه چهار روزه میل به غذام خیلی کمه و این چند روز فقط به ماکارونی علاقه نشون دادم. اینطوری بهتون بگم که حتی میوه خوردن هم حالمو بد می‌کنه و اصلا تمایل به خوردن هیچی ندارم وگرنه حالت تهوع میگیرم اما استفراغ ندارم. شکم درد خیلی خفیفی داشتم این چند روز، دیروز سمت راست شکمم سفت شده بود خیلی بد درد می‌کرد طوری که اصلا راه نمی‌تونستم برم و الان در حد دو سه دقیقه دور نافم و پایین شکمم یه درد خیلی وحشتناکی پیچید که حالا آروم‌تر شده اما همچنان خفیف درد داره. و اینم اضافه کنم که دو روز پیش علائم پریودی داشتم درحالی که دو هفته دیگه پریود میشم.

نمی‌دونم علائم بارداری می‌تونه باشه یا این ویروس جدید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا محاله علائم بارداری باشه علائم تازه بعد هفته 5 و 6 شروع میشه

من تقریبا ۵ هفتمه متوجه شدم ولی ویار و تخمه نداشتم ولی فهمیدم خانما شما میفهمین چیه جنسیت؟ من ‌دختر دارم خاستم ببینم این سومی چیه

عزیزم شما هنوز 2 هفته به موعدت مونده

آره یکم پریود میشم، آخه روز تخمک‌گذاریم بود با همسرم رابطه محافظت نشده داشتیم و اونجا احساس کردم اتفاقی افتاد که البته خود خواسته نبود و هنوز برنامه بچه دار نشدن نداریم

آره یکم پریود میشم، آخه روز تخمک‌گذاریم بود با همسرم رابطه محافظت نشده داشتیم و اونجا احساس کردم اتف ...

نه عزیزم اینا علائم بارداری نیست علائم بعد تاخیر همراه با افزایش HCG که هورمون بارداریه شروع میشه