2777
2789

میخام یکم تغییر دکوراسیون بدم 

کابینتام فلزین 

میترسم از این برچسبای کابینت بزنم بعد یه مدت کنده بشه 

دلم میخاد در کابینتامو چوبی بزنم 

از طرفیم نمیخام زیاد هزینه بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب فعلا برچسب بزن مواظب باشی چیزی نمیشه من تنوعی یکساله زدم اگر هزینشو نداری بعدا بده دراشوعوض کنن برات

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
برا تغییر باید هزینه کرد دیگه ولی برچسب جالب نیست زیاد زدنش هم دردسره

دردسرش مهم نیست خودشون میان میزنن بیشتر از این میترسم ک یه رطوبت بش بخوره خراب شه یا کنده شه

ما یه دست زدیم به خونه‌ی مادرمینا که تمیز بشه و براشون فرنگی زدیم ۱۰۰ تومن بدون تعویض کابینت ها خرج شد دیگه هزینه نموند واسه کابینت ها ! تمیز بود کابینتشون چوبش هم هنوز خوب فقط تنوع میخاستن که قیمت کابینت ها یه جوری بود که پشیمون شدن از تنوع!!!

شما ک زدی راضی هستی ؟ با چی تمیزش میکنی ک خراب نشه؟

دستمال نم دار جنس خوب بگیر هایگلس ضداب بگیر

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿