2777
2789
عنوان

ازدواج

204 بازدید | 8 پست

سلام 

یک روزی یک آقا به دروغ به یک خانوم میگوید یک آقا پسری قصد دارد از شما خواستگاری کند اون خانوم به علت استرس یا هرچیز دیگری( بدون آنکه بین این خانوم و اون آقا برخوردی رخ داده باشد )

پدرش رو از موضوع باخبر می کند و پدر اون خانوم هم در دانشگاه برخورد بدی با اون آقا پسر می کند و اون پسر هم صرفاً بخاطر هیچ کاری از پدر اون خانوم عذرخواهی می کند و میرود پدر اون خانوم هم از حراست دانشگاه شکایت می کند و خواستار این میشود که به پدر و والدین اون آقا پسر تذکر دهند و حراست هم در نهایت پدر اون آقا پسر را احضار و تذکر می دهد

بعد یکسال نه اون پسر و نه خانواده او هیچ برخورد و صحبتی با اون خانوم نمی کنند 

در این قضیه آیا رفتار اون پدر خانوم درست بوده؟ 

و عدم انجام هیچ اقدام و توجهی  از سوی اون پسر  و خانواده ش با اون شخص بیانگر چی هست به نظرتون ؟

و مقصر این ماجرا چه کسی هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فارسی زبان چندمته برادر ؟ 

رفتار دختر خانم و پدرش مسخره است و رفتار پسر و حراست مسخره تر و اساسا توی دانشگاه پدر و مادر رو نمی‌خوان که تذکر بدن......اصلا بابت چه موضوعی بخوان تذکر بدن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عجب الان چندتا موضوع روشن شد 

۱ پدر اون خانم خیلی جو گیربوده خاستگاری کردن که این الم شنگه ها رو نداره 

۲دختره هم عین پدرش جوگیر بود معلوم نی چه رویایی بافته 

۳ 

اون مردک که دروغ گفته یک ادم بیشعور مزاحم بوده که باعث وبانی دعواس 

۴

اون اقا پسری که خاستگار نمادین بوده باخانواده اش باید شکایت میکردن از دست اون مردک مزاحم 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

داداش ماهی پنج بار اینو با ایدی های مختلف پست میکنی

حالت خوبه واقعا

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید