2777
2789
عنوان

شوهر بی معرفتم

262 بازدید | 40 پست

بچها شوهرم را ب را ب خونوادش پول میده  من نمیگم نده ولی  دیگه تند تند خیلی زوره   مامانش هم از شوهر من میگیره هم از دبرادر شوهرم 

خواهر شوهرم پول میکیره

همشونن میگن شوهرامون نداره  شوهرم یواشکی میده  از من پنهون میکنه 

ی روز ب دروغ حتی منو زد

امروز شوهرم از سر کار اومد ناهار بخوریم بد سر ناهار از شوهرم پرسیدم برا خونوادت پول ک نزدی 

انقد همیشه پول میزنه پنهون میکنه 

برا همین پرسیدم 

بد برگشت گفت ک مگع اینجا دادگاهه اینجوری سوال میکنی گفتم   خب از بس الگی دروغ بهم گفتی 

بد بش گفتم   تو ی کاری کن این حس بد من کع همش فکر میکنم تو دروغ میگی از بین بره   بد با ی لحن بدی گفت  من ی ادم معمولی ام با انقد سواد نمیدونم برا حس تو چیکار کنم 

خلاصه دعوامون شد   تو دعوا بهم گفت تو دنبال شری تو امروز الکی  دعوا درس کردی 

خواست منو بزنه  گفتم دستت بم بخوره ب بابام زنگ میزنم گفت بزن 

من از کسی نمیترسم 

بعذم ی جا گفت من از هیچ سگی نمیترسم   این درحالیه ک بابای من انقد بهش احترام میزاره انقد بهش احترام میزاره 

برگشت به من گفت من از سر توهم زیادم 

همه اینا کنار من چند روزه زخم معده بدی گرفتم   رفتم دکتر  ی پلاستیک بهم قرص داد 

جوری ک قرصترو میخورم  مثل میت میوفتم یا میخوابم یا بی حالم 

بد امروز ب من گفت  تو باید بری دکتر روانشناس باید بری خودتو تشون بدی  تو مریضی مشکل داری باید بری کیلو کیلو بت قرص بده کپه مرگتو بزاری🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲   قلبم درد گرفت تموم قرصارو رفتم ریختم دور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یه سری آدم میان میگن خب بتوچه پول به مادرش میده که میده،،،ولی واقعا هضم این قضیه سخته ،،ولی میتونی برا خودت اسونش کنی مثلا به این فکر کن مادرشه براش زحمت کشیده  تو هم خودت مادر میشی ،اینجوری لاقل خودت آرامش داری 

اصلا لحنتون درست نبوده اینکه بگی امروز واسه خونوادت پول نزدی😐گدایی‌که نمیکنن

عزیز من ی دقیقه خودتو بزار جای من فقط ی دقیقه صبح تا شب خونوادش دارن پول میگرن 

مادرش  ، 

خواهر متاهلش   همشونن میگن  شوهرامون الن بلن 

من ادمی نیستم بگم نده ک   میگم ب اندازه بده شوهر من میگه نه  من نمیتونم بهشون نه بگم 

از من پنهونی رفت برا خونه اشون تلویزیون دو سال پیش نزدیک ۲۰ ملیون خرید 

یا ... منم خب ادمم همش بم دروغ میگه پنهون میکنه 

یا دروغ میگه یا اگه راستشو بگه من باید سکوت کنم حتی اعتراضم نکنم     بخدا دارم زجر میکشم  هیشکی منو درک نمیکنه

اون کار اشتباهی می‌کنهتوهم برای اصلاح کردنش راهو داری اشتباه میری

هیچ راهی وجود نداره شوهر من با علم اینکه میدونه کارش اشتباهه انجام میده  من چیکار کنم 

اگ ندارن و دستشون تنگه ک کاری نمیشه کرد ثواب داره

اما اگر دارنو دارن سو استفاده میکنن اول اینکه حساسیت نشون نده ک بدتر می‌کنه باهاش همراهی کن انکار راضی هستن ولی در عین حال کلی براش خرج تراشی کن واسه خودت واسه اسباب خونه ک  کسی نتونه ازش سو استفاده کنه

اگر خودت شاغل نیستی و پولت برای زندگی خرج نمیشه در نتیجه دخالتت توی امور مالی شوهرت بی مورد هست چون ...

یعنی چی اخه عزیز من 

مگه مترسکم یا برده جنسی چطور بدنمو باید باهاش شریک شم 

اگه تو مشکلات کم اورد بابد بمونم 

ولی پول خودشه ؟؟

یعمی چی اخه

الان یه سری آدم میان میگن خب بتوچه پول به مادرش میده که میده،،،ولی واقعا هضم این قضیه سخته ،،ولی میت ...

ببین مادرش برا خودش میگیره  میاد مظلوم نمایی میکنه برا دخترشم میگیره هر مشکلی دارن زنگ میزنن ب این دومادش میخواد بیاد خونشون  وسایل غذا زنگ میرنن ب شوهر من بد جلوی من اگه بد بیست روز برم ی کوکو میزارن  بحث من غذا نیس