2777
2789
عنوان

شوهر بی معرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 40 پست
وآقعا درکت میکنم،،این یه مرض مسریه که اکثر مردا دارن ولی باور کن درست بشو نیستن،،فقط میتونی اونم با ...

من اگه این کارو کنم بر میگرده میگه من دارم ب تو خوبی میکنم اخ من از این میسوزم من  عروسی نگرفتم   

بد برگشته میگه من از سرتم زیادم😭😭😭اخ  اخ 

۲۴ سالمه ن بچه ندارم ی پلاستیک در روز قرص میخورم تیک عصبی گرفتم

سنی هم نداری 

بچه نیار تا تغییر نکرده اصلا 

چون بدتر میشع اوضاع 

اگه دیدی دیگه همه راه هارو امتحان کردی و نشد پس طلاق بگیر 

پیش روانشناس برو حتما باهاش صحبت کن ببین چی میگه 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💘الهی‌بمیرم‌برات

خدانکنه نگو عزیزم  خدا برا خانوادت نگهت داشته باشه ❤️❤️  من از من ب تو 

خواهرانه خواستی  ازدواج کنی از خودت نگذر   از خود گذشتگی نکن 

سنی هم نداری بچه نیار تا تغییر نکرده اصلا چون بدتر میشع اوضاع اگه دیدی دیگه همه راه هارو امتحان کردی ...

خودش میدونه مشکل داره ولی ب من میکه تو کوتا بیا   

خیلی ب طلاق فکر میکنم 

خدانکنه نگو عزیزم خدا برا خانوادت نگهت داشته باشه ❤️❤️ من از من ب تو خواهرانه خواستی ازدواج کنی ...

🫂✨️

قربونت‌برم‌من‌انقدر‌سختی‌کشیدنه‌مادرمو‌دیدم‌که‌مطمئن‌باش‌با‌چشم‌بسته‌ازدواج‌نمیکنم

مرسی‌گلم🤍🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

روشت و عوض کن.راه ب راه پول بگیر ازش.لباس و آرایشگاه.وسایل خونه عوض کن.بندازش تو قسط و قرض.وام خونگی ...

من باعث شدم ب همه چی برسه حالا برگشته میگه من از سرتم زیادم 

🫂✨️قربونت‌برم‌من‌انقدر‌سختی‌کشیدنه‌مادرمو‌دیدم‌که‌مطمئن‌باش‌با‌چشم‌بسته‌ازدواج‌نمیکنممرسی‌گلم🤍🤍

خدا مادرتو سلامت نگه داشته باشه خوشبخت بشی❤️❤️❤️❤️❤️

خودش میدونه مشکل داره ولی ب من میکه تو کوتا بیا خیلی ب طلاق فکر میکنم

ببین کوتاه بیای تا موقعی که خانوادش زنده هستن ولکنشون نیست 

شاید تهش بترسه بگه باشه دیگه اینکارو نمیکنم اونم ببینه جدی واسه طلاق گرفتن اما دیگه یواشکی پول میفرسته براشون 

.

تو اول برو پیش روانشناس ی سری راه هارو امتحان کن

اگه بازم نشد جونتو بردار و برو از زندگیش وقتی لیاقت نداره چون سنت کمه هنوز

ببین کوتاه بیای تا موقعی که خانوادش زنده هستن ولکنشون نیست شاید تهش بترسه بگه باشه دیگه اینکارو نمیک ...

باید همین کارو کنم   ولی حیف شدم این خیلی منو زجر میده خیلی حیف شدم حروم شدم تو زندگی باهاش   حق من این نبود

باید همین کارو کنم ولی حیف شدم این خیلی منو زجر میده خیلی حیف شدم حروم شدم تو زندگی باهاش حق من ...

اره‌جان‌همینکارو‌بکن🫂🤍میدونم‌گلم‌

بخون پست های منو لطفا❤️

حق با شما هم باشه، اگر بدجور بیانش کنی خودت مقصر میشی.

اولا سر غذا و موقع استراحت هیییییچ موقع بحث نکنین.

دوما از آقایون نباید این مدلی طلبکارانه سوال پرسید. 

سوما الان حساس شده روی این قضیه. به اونا کمک کنه که باعث فقر شما نمیشه همین پس فردا. 

یه مدت مدارا کن نشون نده که مشکل داری. 

اینطور که خودتم میبینی راه حل هایی که تا الان به کار میبردی نتیجه عکس داده

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸