2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 38 پست
اسی اگه ریاضی دوست داره بنظرم بمونه چون شانس قبولی بچهای ریاضی خیلی بیشتر از تجربیه

من هم خیلی موافق رشته ریاضی هستم ولی از وقتی خواهرم رفت انگیزه اش رو از دست داده پارسال المپیادی شد معلما خیلی باهاش حرف زدن اما دیگه چه کنیم

به عنوان کسی که سال آخر دبیرستان تغییر رشته داده میگمبه هیچ وجه توی رشته ای که دوسش نداره نمونه، داغ ...

آموزش و پرورش مانع نشد 

نظری به نظری تغییر رشته انجام دادید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واحد های مربوطه تخصصی نیست متاسفانه عربی و زبانه می‌دونم راحته ولی چون روز آزمون خواهرم که مادرش. بو ...

اتفاقا آسونم نیست خیلیا رو دیدم توی همین دو درس افتادن

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد

ببینین اینکه گفتم نیاد تجربی بخاطر اینه که این دو رشته تفاوتی ندارن اتفاقا بیاد تجربی شانس قبولیش خیلی کم میشه اگه به داوطلب های تجربی برای کنکور نگاه کنین می‌بینید که چندبرابر ریاضی هستن 

جدا از اون رشته ریاضی بخاطر اینکه تعداد کمی داره موقع انتخاب رشته نهم برای بیشتر دانش آموزا با معدل پایین هم میاره ولی تجربی اینطور نیست یعنی میخوام بگم توی همون ریاضی که خیلی کمن با این حال خیلیا حتی رقیب هم برای محسوب نمیشن حتی بخونه رتبه زیر هزار هم میاره اما تجربی واقعا میگم آینده ای برای نداره جز چندسال پشت کنکور موندن

رشته انسانی هم رشته خوبیه

من هم خیلی موافق رشته ریاضی هستم ولی از وقتی خواهرم رفت انگیزه اش رو از دست داده پارسال المپیادی شد ...

یعنی خودش میگه ریاضی رو علاقه ندارم؟

اگه دوست نداشت چرا اومد پس و دلیلش برای رشته تجربی چیه 

[QUOTE=367415950]اتفاقا آسونم نیست خیلیا رو دیدم توی همین دو درس افتادن خدا رحمتشون کنه روحشون شاد ببینین اینکه گفت ...[/QUOTE

به نظرتون اگر بخونه تو همین ریاضی می‌تونه موفق بشه؟

تغییر رشته نده؟

مطمئنم اگر بخونه موفق میشه 

پس ریاضیش کنم نره ؟

بعد رشته انسانی اون دو واحد پاس نشده مانع نمیشه؟

یعنی خودش میگه ریاضی رو علاقه ندارم؟اگه دوست نداشت چرا اومد پس و دلیلش برای رشته تجربی چیه

سال نهم رفت مشاوره گفتن به خاطر هوش بالا در ریاضی بره ریاضی  و قطعا موفق میشه چون تستIQ هم ازش گرفتن 

اینکه ناامید شده به خاطر اینکه گفتن بازار کارش روز به روز داره کم میشه و میگه حداقل عمر خودم رو بزارم برای تجربی شاید پرستار شدم

منم دهم انسانی ام

ترجیح میدم اگر خواستم تغییر رشته بدم بری هنرستان

فکراشو بکنه بعدا پشیمون نشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من به عنوان سوال آخر میپرسم شما اگر درستون خوب بود اما اگر علاقه تون به ریاضی کم شده بود می موندید ی ...

سلام من دهم انسانی ام معدل نهمم هم بیست هست اما از انسانی متنفر بودم از سر اجبار اومدم این رشته فقط چون معدلم بالا بود الانم به زور دارم این رشته رو تحمل میکنم و ادامه میدم تغییر رشته بدم خیلی عقب میفتم ولی اگه هم تغییر بدم میام ریلضی فیزیک چون رشته ی خیلی خوبی هست کلی رشته دانشگاهی داره ولی انسانی هیج کوفتی نداره تجربی هم با این رقابت قبول شدن محاله 

سلام من دهم انسانی ام معدل نهمم هم بیست هست اما از انسانی متنفر بودم از سر اجبار اومدم این رشته فقط ...

انسانی هم رشته خوبیه.

ولی علاقه خیلی مهمه تو هر چیزی