zari____ مدیر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 943 عنوان شوهرم میگه درو روت قفل میکنم دزد نیاد توی خونه توام بشین خونه | مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 50 پست منم بشینم خونه مراقب خونه باشم انگار سگ نگهبانم بهش گفتم من سگ نگهبان نیستم منم خیر سرم تازه عروسم میخوام برم بیرون میخوام برم جایی یعنی چی بعد ی جوری میگه مراقب خونه باش انگار وسیله های گرون قیمت داریم 1403/10/18 | 15:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhin9oooo عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3629 آخه کدوم وسایل قربونت برم من حتی قالی ندارم مبل ندارم تخت ندارم کمد ندارم پس خودتو عزیزم👀🫵🏻یه بار رک بهش بگو ببین بهت شک داره ؟ اگ داشت مستقیم روانشناس خانواده ببرش .✿.
روزگارزشت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 690 من کلید دارم گفتم خودم قفل میکنم خب اگه کلید داری میتونی درو باز کنی پس. وقتی کلید داری پس نمیخواد زندونیت کنه یا نخواد تو جایی بری چون میدونه کلید داری و میتونی بری.ولی چرا همچین کاری میکنه وقتی میدونه کلید داری؟درک نمیکنم.
zari____ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 943 خب اگه کلید داری میتونی درو باز کنی پس. وقتی کلید داری پس نمیخواد زندونیت کنه یا نخواد تو جایی بری چ ... میگه از اون ور قفل کتابی میزنم
zari____ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 943 میگه از اون ور قفل کتابی میزنم چطور میتونم درو باز بکنم وقتی قفل کتابی بزنه
روزگارزشت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 690 چطور میتونم درو باز بکنم وقتی قفل کتابی بزنه تازه میخواد بزنه؟خب الان که میتونی باز کنی؟کلیدو ازت نگرفته که؟ببین مشکلش چیه اخه
روزگارزشت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 690 شوهر شما نرماله بحث اعتماد زیاد نیست چرا باید به کسی که به همسری و شریک زندگیت انتخاب کردی اعتماد ند ... اره خداروشکر نرماله انگار😂بعضی وقتا که اینجور میگه و اینقدر ریلکسه میگم نکنه من براش مهم نیستم ولی وقتی میبینم سر یه چیزایی غیرتی میشه میگم خب نه اینطور نیست...انگار که عادت کردیم مردا سر همه چیز نه بیارن و غیرتی بشن🤣🤣🤣🤣🤣