2777
2789
عنوان

ته تهش هیچی به ما زنا نمیرسه واستون عکسشو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست
ای بابا من پدرم جوری بزرگم کرد که همیشه یادبگیرم مراعات کنم، تو خونه پدرم همیشه مراعات کردم اینجا هم ...

نمیفروشه بنظرت روزی ک نیاز باشه البته برا شما؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید فردا روزی برا پسرش بفروشه مثل مامان من روز مادر چندسال پیش دوتا برادرم دوتا تک پوش براش خریدن س ...

میدونم پس میده ولی بدبختیارو همه من کشیدم حقم نبود اینطوری بشه

مردا همینن تو جمع کنی یکی دیگه استفاده کنه.منم اوایل ازدواج تجربه کردم نمیخوردم نمیپوشیدم نمیخریدم ...

باور کن چندبار نزدم چقدر غر زد بابتش که کم اومد فلان شد بهمان شد

عزیزم.. چقدر بد که رابطتون به هم‌خورده

ایشون باید واسه شماهم واقعا وقت میذاشت‌اما خب مادره دیگه، بزرگش کرده، قدر شما ندیدناشو تحمل کرده ، اذیت شده:) 70 واسه مادرش خرج کرده کل زندگیشو واسه شما💙

تاپیک آخرمو ببینید ان‌شاءالله خیرش تو زندگیتون بپیچه و نشونه خیری باشه

تجربه ی گرونی بود ولی می ارزهحالا دیگه میدونی برای مرد بعدی زندگیت هیچ کدوم ازین کارایی که کردی و نک ...

بعدم میگه کم خرجه توی زندگی خرج آنچنانی نداریم پس این پولارو خرج مامانم کنم واجبتره به لبخندش می ارزه🙄

نمیفروشه بنظرت روزی ک نیاز باشه البته برا شما؟؟؟

چرا قطعا، ولی خیلی بی احترامیه که بدبختی من بکشم یکی دیگه لذتشو ببره، حتی اگر مادرش باشه، ذره ای اذیت نشد اندازه من

تجربه ی گرونی بود ولی می ارزهحالا دیگه میدونی برای مرد بعدی زندگیت هیچ کدوم ازین کارایی که کردی و نک ...

آخه خواهر من چه تجربه ای، 3 سال جوونیمو گذاشتم، خودمو تماما وقف کردم، با کسی دیگه هم آشنا بشم از یادم نمیره این بی اعتمادی و شک و تردید

آخه چه خرجی من که همش مراعات کردم

عزیزم برای هرکسی مادر اولویت زندگیه، عشق اوله

از این زحمات حداقل باید بخشی برای مادرش باشه کسی که یه عمر غم و شادی زندگی پسرشو داره

شما این مدت پارتنرتو تحمل کردی مادرشون تمام زندگیشو گذاشته

بعدم اینکه دعای خیر مادر زندگیتونو میگیره

ای کاش خودتون به ایشون این پیشنهاد رو میدادین چون هم تو دل مادرش میرفتین هم رابطتون محکم میشد

عزیزم برای هرکسی مادر اولویت زندگیه، عشق اولهاز این زحمات حداقل باید بخشی برای مادرش باشه کسی که یه ...

درسته من همیشه گفتم احترام مادر نگه دار و...ولی مادر چون مادره کنار میاد، این طبیعیه، ولی منی که حتی قطعی هم ازدواج نکردم با ایشون وظیفه نداشتم تحملش کنم، تشکر از من خیلی واجب تره

مردا همینن تو جمع کنی یکی دیگه استفاده کنه.منم اوایل ازدواج تجربه کردم نمیخوردم نمیپوشیدم نمیخریدم ...

ای بابا

یعنی یه درصد پیش خودشون نمیگن این دختره چه قدر به فکر منه که مراعات میکنه؟

یعنی واقعا جمله "زنی که خرج نداره ارج نداره" درسته؟

درسته من همیشه گفتم احترام مادر نگه دار و...ولی مادر چون مادره کنار میاد، این طبیعیه، ولی منی که حتی ...

3 سال از زندگیتونو گذاشتین از لحاظ عاطفی فرقی با زن و شوهر ندارین

بشینین منطقی صحبت کنید هرچند که کارشون بد نبوده 

3 سال از زندگیتونو گذاشتین از لحاظ عاطفی فرقی با زن و شوهر ندارینبشینین منطقی صحبت کنید هرچند که کار ...

آدم بچه هم داشته باشه بفهمه اشتباه انتخاب کرده باید برگرده مسیرشو..