2777
2789
من خیلی اخلاق مزخرفی دارم ....بیحوصلم متوقعم ازش قرقروام...ایراد زیاد ازش میگیرم...روتمیزی حساسم از ...

خب همین که ایرادات خودت رو فهمیدی خیلی خوبه،رو خودت کار کن،اونم گناه داره،فکر کن کسی با خودت همچین رفتاری میکرد چه حسی پیدا میکردی......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چندتا مطلب همسرداری بخون تا سواد رابطه اتو ببری بالامنی ک ادعام میشه توو این زمینه توو بعضی موارد ...

سوادم خروار خرواره  عمل نمیکنم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من خیلی اخلاق مزخرفی دارم ....بیحوصلم متوقعم ازش قرقروام...ایراد زیاد ازش میگیرم...روتمیزی حساسم از ...

اخی عزیزم😢😢

بنظرم الان که متوجه اشتباهت شدی بهتره که از این کارت دست برداری و زندگی رو به کام هزدوتون تلخ نکنی

اینکه خودت قبول داری کارت اشتباهه نصف راهو رفتی

خب همین که ایرادات خودت رو فهمیدی خیلی خوبه،رو خودت کار کن،اونم گناه داره،فکر کن کسی با خودت همچین ر ...

شوهرم مث یه بچه بی شیله پیله و شوخ طبعه من داغونم داغون

یه روزی میرسه که ازت فاصله بگیره و خسته بشه و‌احتمال زیاد جذب کسی دیگه بشه پس تا دیر نشده تغییر کن

سوادم خروار خرواره عمل نمیکنم

مشکل همینه دیگه عمل نمیکنی چون پس زمینه ذهنیت اینه شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد بگیرتت تا انگیزه پیدا کنی

اگ دخترامون فکر کنن شاهزاده سوار بر اسفید شوهر نیس بلکه پشتکار و تلاش خودشون برای مستقل شدنه دیگه بهمون نمی‌گفتن مرتجع های فشن

ببین تمام ادما ایراداتی دارن اینکه از همسرت تعریف کردی تمامش پوئن مثبت و آرزوی خیلی از خاناست که ایتقد همسرشون بهشون بها و ارزش و احترام بزاره... حالا در مواردی اقایون اذیت میکنن مثل شلخته یاـ.. ولی شما بااین حال بازم کارای خوب و رفتار خوبشو ببین. سعی کن غرغر رو کم کن طبیعی هاااا گاهی برای خیلیا پیش میاد اما سعی کن کمش کن... اونم. بیجاره میره سر کار خسته میاد دلش آرامش میخواد حداقل حرفی داری برار بعداز خستگیش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شما چرا

من خیلی عصبی ام . خیلی به شدت . وقتی عصبی میشم نمیفهمم چی میگم هرچی از دهنم درمیاد میگم 

جدیدا که ناخودآگاه  وسایل خونه رو پرت میکنم . اما شوهرم خیلی صبوره هیچی نمیگه با اینکه توهین میکنم بهش حتی برنمیگرده ی کلمه بگه خودتی . خیلی از حال خودم ناراحتم . همش میگم دفعه ی بعد عصبی نمیشم ولس دست خودم نیست 

میترسم رفتارش باهام تغییر کنه 

من بزرگترین شانس زندگی همسرمم با اینکه مدت های زیادی بیمار بودم

منم   ....عاشقشم  ولی  مث یع معلم گند اخلاق بالا سرشم هی  

والا مهم رضایت همسر از شماس

همسرتون شمارو همینجوری دوس داره نمیگم واس بهتر شدن تلاش کن وگرنه دوست نداشت اصلا تلاش نمیکرد حرفات رو گوشکنه و توجهت رو جلب کنه!

منیکه تو همه چی خیلی عاقلانه جلو رفتم

بابت تمیزی اذیتش نمیکنم شلختگیش رو نادید میگیرم ازادش گذاشتم تو فشار مالی نمیذارمش کمک خرجش هستم در نهایت تو بحث ها و دلخوری ها فکر میکنی فرقی قائل میشه بین من و زن نساز و سلیطه و پرخرج؟!