2777
2789
عنوان

به فکر کشتن خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست

باز حداقل تو این دنیا میتونید تغییری ایجاد کنید 

هر چند غیر ممکن به نظر برسه

ولی اون دنیا دیگه هیچ راهی نیست، چون به هیچ وجه رحمت خدا شامل حال شخصی که خودکشی میکنه نمیشه

پس خیلی مواظب باشید که حتی نیت خودکشی هم نداشته باشید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
والا قصد گشتن با کسیو ندارم مردی که دوسش داشتم داره ازدواج میکنه و طبیعتن من دیگه کسیو نمیخوام

این فکر بیخود رو نکن

هزارتا بهتر پیدا میشه و عاشق میشی

آدم دلخواه انقدر هم نایاب نیست

تازه این که میگی خودش رفت، پس اصلا گزینه درستی نبوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونایی که میگید سطح دغدغه ات

یه لحضه 

آدمی که تنهاست از هیچ طرف بهش محبت نمیشه موجودی که ذاتش!اجتماعی با تنهایی روحش چکار کنه زندگیش از دست داده هزار بار شکست خورده با بلند شده از بچه گی مستقل بوده از بچگی ادم خوبه شده سعی کرده از جایی که یادش نمیاد بزرگ

شده باید چکار کنه افسرده نشه خسته نشه شما همه چی تو مردن می بینید نه اشتباه یه درد دیگه هم هست که جز مردن درمان نداره اونم سردرگمی هستش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اونایی که میگید سطح دغدغه اتیه لحضه آدمی که تنهاست از هیچ طرف بهش محبت نمیشه موجودی که ذاتش!اجتماعی ...

حرف دلمو زدی

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

این فکر بیخود رو نکنهزارتا بهتر پیدا میشه و عاشق میشیآدم دلخواه انقدر هم نایاب نیستتازه این که میگی ...

نمیخوام ادمی که ۱۰ سال بودو میخواستمو هر شب و هر روز به خدا التماس میکردم بم بدتشو خودش ازم گرفت چجوری بیخیال بشم 

حرف دلمو زدی

اره ولی با غلط های املایی شدید اما خیلی طول کشید تا بفهمم مرگ راهش نیست باید پاشیم بجنگیم حتی واسه هیچی بالاخره یه روز اینا می گذره حتی اگه زخم هامون التیام پیدا نکنه

باز حداقل تو این دنیا میتونید تغییری ایجاد کنید هر چند غیر ممکن به نظر برسهولی اون دنیا دیگه هیچ راه ...

من خانوادم برام جلادن من حتی نتونستم تو این ۲۰ سال کاری بکنم که بم افتخار کنن

چه برسه بخوام تغییری تو دنیای بیرون بدم

اره ولی با غلط های املایی شدید اما خیلی طول کشید تا بفهمم مرگ راهش نیست باید پاشیم بجنگیم حتی واسه ه ...

دلیلی برا زندگی و جنگیدن ندارم... اونی که دلیلم بود تو اوج ناباوریم داره میره از سر تنهایی و بدبختی زن میگیره... نمیتونم اینو قبول کنم...

نمیخوام ادمی که ۱۰ سال بودو میخواستمو هر شب و هر روز به خدا التماس میکردم بم بدتشو خودش ازم گرفت چجو ...

بعضی وقتها مجبوری یه چیزایی رو فراموش کنی تا بتونی به زندگی ادامه بدی 

مثل فوت یه عزیز

خدا کارگزار ما نیست که متعهد باشه همه خواسته های ما رو اجابت کنه

یه درصد فکر کن اصلا به صراحت نبوده، شما که علم غیب نداری اتفاق نیفتاده رو پیش بینی کنی

بخاطر اشتباه خانواده، میخوای از خودت انتقام بگیری؟و خودت رو از نعمت حیات محروم کنی؟و خودت رو از رحمت ...

خدا خودش دید من سر علاقم به اون ادم چی کشیدم چقد دعا کردم چقد ذکر گفتم و چقد شبا گریه کردمو خدارو التماس کردم برا داشتن اون ادم... من از خدا گله دارم

دلیلی برا زندگی و جنگیدن ندارم... اونی که دلیلم بود تو اوج ناباوریم داره میره از سر تنهایی و بدبختی ...

چرا دلیلت برای زندگیت یه ادم دیگه است بذار یه دلیل جدید بهت بدم خودت بجنگ تا اینی رو که میگم شاد کنی رد زخمش می مونه اما بهتر می شه باور کن سال ها بعد تو هم دستای یه نفر میگیری با خنده بچه تون رو بغل می کنید تو هم براش!از یه زن قوی تعریف می کنی و بهت افتخار می کنه که با همه چی جنگیدی الان اونجایی

بعضی وقتها مجبوری یه چیزایی رو فراموش کنی تا بتونی به زندگی ادامه بدی مثل فوت یه عزیزخدا کارگزار ما ...

من هرشب بهش گفتم اون یه ادمو بم بده چیز دیگه ای نمیخوام حتی اگه به صلاحم نیس بم بدتش من نه مادر سالمی داشتم نه پدری که بم محبت کنه مامانم همش مریض بود بابامم درگیرش بود اینکه یه ادمو خواستم که بتونه جبران خانواده نداشتم بشه چیز زیادی بود...