برای خودت ولی بیارچه مشکلی یا ناراحتی ای در برابر محرومیت ابدی از رحمت خدا ، سختتره که بخوای خودت رو ...
اگه میخواست رحمتی برام داشته باشه بعد کلی دعایی که خوندمو گریه ای که کردم کاری میکرد گذر کنم، کاری میکرد یه انگیزه جدیدی پیدا کنم ولی هر دری رو به روم بست انگیزه زندگیمو ازم گرفت من الان مرگو به زندگی ترجیح میدم
یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا دلیلت برای زندگیت یه ادم دیگه است بذار یه دلیل جدید بهت بدم خودت بجنگ تا اینی رو که میگم شاد کنی ...
مردی که دوسش داشتم ادمی بود که میخواستم مرحم بزارم رو زخماش تا بلکه زخمای خودمم اروم بشه ولی الان حالم از هرکسی جز اون بهم میخوره اون تنها کسی بود که دید جنسی به من نداشت و هیچوقت حس بدی ازش نمیگرفتم... کاش خدا جونمو بگیره
لج کردیقراربود ما اطاعت خدا رو کنیم ، نه خدا اطاعت ما روآروم باش ، مهربونتر از خدا به خودت ، احدی رو ...
اگه واقعا دوسم داشت نمیزاشت بعد ۴ بار قطع ارتباط با یه ادم دوباره برگردم کنارش و وایسم تو روی اون ادم که قانعش کنم خدا شاید منو انتخاب کرده که زندگیشو عوض کنم... و اون ادم بارها تا ازدواج رفتو شکست خورد ولی بازم نخواست برای من صبر کنه...
مردی که دوسش داشتم ادمی بود که میخواستم مرحم بزارم رو زخماش تا بلکه زخمای خودمم اروم بشه ولی الان حا ...
این دنیا ۸ میلیارد نفر جمعیت داره فقط یه نفر چنین شخصیتی داره به نظرت بذار یکی بشناسه تو بعد اون عمرا همچین نگاهی بهت نداره ادم ها به مرور عاشق میشن نه تو لحضه اول به یکی دیگه فرصت بده اصلا به خودت فرصت بده میدونم درد
کشیده است الان وضع خودمم چندان خوب نیست اما راهی نداریم مجبوریم تا بجنگیم وگرنه دنیا همینه منم الکی میجنگم ولی شاید جدی شه کسی چه میدونه از فردا کتاب بخون کم کم بابات راضی کن بری دانشگاه تک جنسیتی ان شاء الله که حل میشه