2777
2789
عنوان

امتحان شیمی دارم

55 بازدید | 10 پست

من پس فردا امتحان شیمی دارم. بعد امروز نتونستم هیچیییی بخونم از صبح کنار بابام بیمارستان بودم و الان رسیدم خونه از صبح حتی یه لیوان آبم نخوردم.

حالا از شانس بدم پس فردا امتحان شیمی دارم یازدهم هستم

یک فصل و ۱۲ ص از فصل ۲

من شیمی خوب نیس. بنظرتون از صبح بشینم همون کتاب خوب خوب بخونم و برای مسائل چندتا سوال حل کنم کافیه؟؟

شیمی هیچ وقت بالای ۱۵ نبوده اصلا روش خوندن بلد نیستم الانم فوقش وقت کنم فقط کتاب بخونم چون کندم

پیشنهادتون چیه. ممنون میشم کمکم کنید

کاربری دست چندین نفرههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کتاب و جزوه معلمتو بجو بعد برو سوال حل کنفصل اول یازدهم خوبه میتونی زودی جمعش کنیالبته ما معلمون ...

امتحان استانی هست. معلمم جزوه نمیده. کلا فقط کتاب رو دارم🥺

کاربری دست چندین نفرههه

به نظرم کلاس شب امتحان استاد فراهانی که برای ترم دوم پارسال ضبط کرده رو تا جایی که امتحان داری ببین ، یا دوره فینالیست استاد هادیان فرد رو ببین ، دبیرهای خوبی هستند اگه وقت کنی ببینی مطمئن باش خوب یاد می گیری و می تونی نمره خوبی رو بگیری و شیمی یازدهم ترم اولش هم خیلی سخت نیست ، حتما سعی کن فیلم ها رو ببینی و کتاب رو هم خوب بخون و بعد هم نمونه سوال حل کن اگه این ها رو رعایت کنی حتما بالای 15 و حتی بالاتر می گیری