2777
2789

لطفا اگر تجربه ای دارین بگین 

انرژی منفی ندین خواهشا و فقط کسایی که حاجت گرفتن بگن 

در ضمن بقیه شرایطم مثل اجتماعی بودن و .... اوکیه نسبتا

و خواهشا درباره مسائل دیگه مثل مزایای مجردی و اینکه متاهلی چقدر بده حرف نزنیم نظرات متفاوته ❤️🙏

میگن نوشتن سوره احزاب با دستور عمل های خاص خودش باعث اومدن خاستگاری زیاد 

و ازدواج موفق میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نماز و روزه ام سر جاش بود ولی واسه خودم نه واسه خواستگار زیاد مذهبی نیستما یعنی حجاب مجبوری نباشه نمیزنم دوست پسرش هم داشتم ولی اعتقاد پاک همیشه داشتم آخرش هم مورد خوبی نصیبم شد

کاش تو اینجا بودی 💔

من از جای معتبر رو پوست اهو هم گرفتم هیچ تاثیری نداشت

به پوست آهو نیست 

چندتا ورق بی خط و وضو داشتن کافیه و باید با علائمش بنویسی 

و نکته مهمش اینه نباید توی روزی بنویسی که قمر در عقرب باشه 

من خواستم حرز امام جواد بگیریم همه گفت باید حتما روی پوست آهو باشه

تا اثر بزاره بعد از یجا خریدم یارو خودش گفت مطمئن نیستم پوست آهو باشه

ولی تاثیرش رو تو زندگیم خیلییی گذاشت 

به این چیزا نیست به نیته

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
به پوست آهو نیست چندتا ورق بی خط و وضو داشتن کافیه و باید با علائمش بنویسی و نکته مهمش اینه نباید تو ...

سوره احزاب رو آماده خریدم منم حرز امام جواد و چند تا دعا و سوره احزاب خریدم از جای معتبر اما هیچ کدوم اثر نکرد حتی دلم رو زد باهاش قهر کردم گذاشتم کنار خیلی هم ناراحتم بعد ۳ ماه استفاده نتیجه نداد 

سوره احزاب رو آماده خریدم منم حرز امام جواد و چند تا دعا و سوره احزاب خریدم از جای معتبر اما هیچ کدو ...

یا تقلبیه یا دست نویس نیست 

خودت بنویس هر دوش رو حرز که خیلی کوتاه 

اونم خب برای مسئله ازدواج و خوشبختی ۱۰ صفحه سوره احزاب چیزی نیست 

اعتقاد راسخ داشتی باشی اثرشو میزاره

به پوست آهو نیست چندتا ورق بی خط و وضو داشتن کافیه و باید با علائمش بنویسی و نکته مهمش اینه نباید تو ...

جدی ؟ از کجا گرفتی؟ من قبلاً یه خانم خیلی تو پیجش تبلیغ میکرد رو دوست آهو هم گفت هست و یه حاج آقایی می‌نویسه ولی من گرفتم اوضاع خوب نشد. گرون هم خریدم