2777
2789
عنوان

ی کامنت تو نی نی سایت برام یکو صد اب خورد😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 129 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای منم یه تومن خرج تراشیده

یادتونه سایت مدام ارور میداد ؟ به گوشی من فشار اومد داغ کرد ال سی دیش نیم سوز شد😂

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم منم سر یه تاپیک که فهمیدم دروغ بود قلبم گرفت نزدیک یه تومن خرج بیمارستان شد 🤕🤕🤕هنوزم خوب نش ...

تو دیگه خیلی جدی گرفتی اینجارو

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

پماد چی خریدی؟ الفا خوب بود که.... قیمت مناسب تر هم هست

سیکالفیت رو‌گفتن خوبه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
برای منم یه تومن خرج تراشیدهیادتونه سایت مدام ارور میداد ؟ به گوشی من فشار اومد داغ کرد ال سی دیش نی ...

ای وایی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
یه سال چیزی نیست .هففتادی هستی دیگه

عکس دستمو‌گذاشتم نیومد 

😅😅😅یجوری سوخت دیگه یادم رفت کجا بودم چی میخاستم بگم

اشتباهت همینجاست که کارای دیگه رو میاری وسط نی نی سایت 

ادم اول خوب میاد ایتجا و قشنگ دور میزنه و خوب که از اینجا سیر شد چند دقیقه هم میره کاراشو میکنه دیگه .

نبتید وسط نی نی سایت کارای دیگه بکنی دختر گل   

وای تو دیگه معرکه ای جدی نگیر اینجارو

اتفاقا من اون تایپک های عشقولانه که مشخص شد دروغ بوده رو وقتی فهمیدم خیلی خوشحال شدم امید به زندگیم رفت بالا 😂😂😂همش میگفتم چرا کسی این مدلی روانی من نشد