2777
2789
عنوان

وا شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 32 پست

مگ فرزند شهیدی که حقوق بدن

به ادم عادی که حقوق نمیدن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوق میدن بعد طلاق مگه؟پس بعدش ک ازدواج کردین دوباره ویگه قطعش نمیکنن؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

حالا تو از این ناراحتی که شوهرت نخواسته طلاق بگیرین ؟ 

باید خوشحال میشدی که 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
مگ فرزند شهیدی که حقوق بدنبه ادم عادی که حقوق نمیدن

پدر اگر حقوق بگیر باشه و دختر ازدواج نکرده یا مطلقه یا شوهر مرده داشته باشه تا آخر عمرش بهش حقوق میدن البته اگه مادره دختر هم زنده نباشه

وگرنه حقوق مال مادره

جدا میشن حقوق رو میگیرم بعدم تا آخر عمر صیغه باید بمونن اگر عقد کنن حقوق قطع میشه

اهان رفتی جایی شخصی ب شوهرت گفته رنت رو طلاق بده دوباره عقدش کن تا بهت حقوق برسه بعد شوهرت گفته ممکنه زنم دیگه باهام ازدواج نکنه چون بهش اعتماد ندارم

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒