2777
2789
عنوان

ی کامنت تو نی نی سایت برام یکو صد اب خورد😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 129 پست
اره ۴۰میل

عه چرا پس من یه تومن خریدم؟؟

بعد این پماده انقدر خوبه برا پوست صورتتم

هیلی بیبر میزنه همینطوری به صورتش

کم البته استفاده داره حالا حالاها

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چرا پس من یه تومن خریدم؟؟بعد این پماده انقدر خوبه برا پوست صورتتمهیلی بیبر میزنه همینطوری به صورت ...

شاید بزرگتر بوده 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
آره از اون موقع اصلا وارد تاپیکای غمگین نمیشم جنبه ندارم 🤕😂

عزیزم.

منم خیلی وقتا با تاپیکا گریه میکنم .

لعنت به اونی که تاپیک دروغ میزنه .

یکی هست مطمئنم تاپیکش دروغه اما هر از گاهی میاد تاپیک میزنه جیگر کاربرا رو ریش می‌کنه هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم تاپیکش دروغه 

ویتامین ای سوراخ کن بریز رو قسمت سوختگی اصلا معجزه می‌کنه البته اگه زخم نباشه

هنو تازه اس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اشتباهت همینجاست که کارای دیگه رو میاری وسط نی نی سایت ادم اول خوب میاد ایتجا و قشنگ دور میزنه و خوب ...

چشم 

مث مامانم گفتی 

اشکال نداره بریز رو همون قسمته که تیره شده یکی دو روزه خوب میشه.اگه همون اول که میسوزه بزنی تاول هم ...

همون لحظه عجله داشتم میخاستم برم جایی  فقط زینک اکساید داشتمو همونو زدم رفتم 

عزیزم.منم خیلی وقتا با تاپیکا گریه میکنم .لعنت به اونی که تاپیک دروغ میزنه .یکی هست مطمئنم تاپیکش در ...

منم چند نفری رو میدونم دروغ میگن اینا مریضن😐 همین دیشب یکی تاپیک زد گفت فلان کاربر مرده رفتم دیدم دوتا کاربری یه نفرن 🤕🤕