جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من که پول دارم ولی با اتفاقی که دیروز افتاد دو دلم براش کادو بخرم یا نه
اگه بخرم قبول کنه یا نه
دیروز با مامانم دعوا شون شد اول مامانم اومد قهر کنه بره از خونه الان اون برگشته بابام دیگه نمیاد خونه 💔 هفته بعدم تولدمه اینم از تولد ۱۹ سالگی ....
دعا کنید بخیر بگذره
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
۱۸ سالمه یک مال قبل پدم فوت شدن خیلی قدر پدرتو بدون
خدا به دلت صبر بده دختر
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
پارسال روز پدر درگیر یه ازمونی بودم اصلا وقت نکردم نه کادو بخرم نه کیک فقط تبریک گفتم و گفتم سال بعد جبران میکنم،میخاستم براش ساعتی که دوس داره بخرم سال بعد اما چندماه بعدش فوت کرد،این حسرت تا اخر عمر موند باهام🖤 همیشه قدر لحظرو بدونید هیچیو به بعد موکول نکنید پول هیچیم نداری حداقل کیک خونگی درست کن و یه جشن کوچیک بگیرید،خداحفظش کنه براتون♥️
در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡