2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3568 بازدید | 158 پست
ورثه خواهرو برادر خودم هستن که هیچوقت مال من مال تو نکردن،نه شوهرم که از گرد راه رسیده همه چی از باب ...

شوهرت کیلو چنده؟؟؟؟

خونه به نام خودت است

به شوهرت ریالی نده

ولی فکر آینده ی پسرت باش

خواهر و برادر همیشه یک جور نمی مونن

مادرم جونش را برای برادرم می داد

بارها به خاطر برادرش تو روی پدرم وایستاد

تهش موقع گرفتاری و مریضی پدرم براش موند

برادرش هم رهاش کرد هم ارث مادرم را بالا کشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورثه خواهرو برادر خودم هستن که هیچوقت مال من مال تو نکردن،نه شوهرم که از گرد راه رسیده همه چی از باب ...

خب چرا هیچی بهش نمیگی ! ببین الان رو نگاه نکن باهم خوب و خوش هستین تو دادگاه برو همه خواهرو برادرهایی ک میرن و میان شکایت میکنن سن پدرو مادرامون هستن هنوز زوده برا این اختلافات انشالله سایه پدرو مادرتون ۱۲۰سال بالاسرتون باشه

چرا به همسرتون گفتین خونه به اسم شماست؟؟ خودش خونه داره ؟

خودش بعد از عقد بابام نصف پول یه خونه رو داد و سهم وام ازدواجمون رو هم دادیم بهش خونه خریدیم اما سند به نام خودشه

خب چرا هیچی بهش نمیگی ! ببین الان رو نگاه نکن باهم خوب و خوش هستین تو دادگاه برو همه خواهرو برادرهای ...

فامیل ما خواهری تو خونه اش نشسته بوده  از اول هم همه می دونستن مال خواهرشون است

پدر و مادر زبونی گفته  بودن.

چون سند نداشت بعد از ده سال خواهر و برادرها اومدن بیرونش کردن و آواره شده

یعنی حاضری داداشت بخوره، بچه ات نخوره!!!

خب بابای بچم از اول زندگی نصف درآمدش رو خرج خانوادش میکرد و میکنه،چرا نباید بفکر آینده بچش باشه؟؟خیالش اونقد راحته که بی دغدغه داره برای خانوادش بریزم بپاش میکنه

فامیل ما خواهری تو خونه اش نشسته بوده از اول هم همه می دونستن مال خواهرشون استپدر و مادر زبونی گفته ...

اره بابا انقد زیاد دیذم دورو برم خصوصا ک میگه باباشون کمکش کرده خونه رو خزیده برادرش هم وضع مالیش آنچنان خوب نیس عمرا از حقش بگذره یعنی بخواد بگذره زن و بچه هاش اجازه نمیدن.... بحث الان نیس بحث ۲۰سال ۳۰سال بعده

اره استاتر این پیشنهاد بهترهبرو صلح عمری بزن تا وقتی،پدرت در قید حیات هست صاحب اختیارش پدرت باشه بعد ...

اینم نیاز به مدارک داره؟؟

خودم گاهی فکر میکنم اگه من بمیرم همسرم ممکنه بعنوان ورثه اونارو از خونه بیرون کنه

اسی من دیگه حرفی نمی زنم

ولی مادر من خیلی از حق ما بچه هاش به خانواده اش داد.

روزی که ریالی بهش ارث ندادن 

نه طلا ، نه خونه نه حتی ظرف قدیمی هیچی 

دلش شکست  ولی چه فایده 

ما بچه ها از اول راضی نبودیم

چون اصلا وظیفه ی مادرم نبوده از دسترنج پدرم بچسبونه به اونا 

اگه این کار را کردی  پسرت  حق داره هرگز تو را نبخشه 

چون دسترنج مادرش بوده

راستی نگفتی درآمد مغازه را کی خرج می کنه؟؟؟

مغازه ای که خریدش باعث شد پدرت بیاد تو خونه ی تو بشینه 

چه خانواده ی زبلی داری   اسی 

خب بابای بچم از اول زندگی نصف درآمدش رو خرج خانوادش میکرد و میکنه،چرا نباید بفکر آینده بچش باشه؟؟خیا ...

زبونی بگو به نام زدم ببین واکنشش چیه؟ 

از اول رو دادین بهش 

به باباتون بگو هزارتومنم دست دومادش نده

خب بابای بچم از اول زندگی نصف درآمدش رو خرج خانوادش میکرد و میکنه،چرا نباید بفکر آینده بچش باشه؟؟خیا ...

به خاطر لجبازی شما  دو نفر  آینده ی بچه را تباه نکنید

در ضمن شوهرت پسر خانواده است بعدا بهش ارث میرسه 

ولی تو ممکنه چون دختری از ارث محروم بشی 

همین الآن که هم اومدن تو خونه ات نشستن 

برای چهل درصد اومده کلا اون تو نشسته؟؟؟؟نداره بره جایی را اجاره کنه؟؟؟؟؟؟یا بره خونه ی برادرت؟؟؟؟؟ ...

خودم ازشون خواستم اونجا بشینن،مادرم وقتی زنده بود اصرار داشت برن اجاره نشینی یا به من اجاره بدن اما من قبول نکردم،مادرم تو اون دوران به بهانه های مختلف بهم پول میداد،الانم بابام هرازچندگاهی یه مبلغی پول میده اما پس نمیگیره،همین چندماه پیش ۹۰ تومن بهمون داد ماشینمونو عوض کردیم،همسرم اصلا در قید پس دادن اون پولا نیست ماشینم که به نام خودشه،این وسط من چی میشم؟؟؟پدرم اگر قراره جبران کنه باید به من بده نه به همسرم 

به خاطر لجبازی شما دو نفر آینده ی بچه را تباه نکنیددر ضمن شوهرت پسر خانواده است بعدا بهش ارث میرسه ...

پدرم آدم شریف و ساده ایه،حتی ارث خودشو داده به خواهراش که اختلافشون حل بشه ،سادگیش ممکنه کار دستمون بده،همسرمم بچه آخر خونشونه،برادر بزرگترش از الان وکالت از باباش گرفته و همه چیزشونو فروخته داره واسه خودش کار میکنه رسما به همسرم از خانوادش چیزی نمیرسه مگر با شکایت و... 

زبونی بگو به نام زدم ببین واکنشش چیه؟ از اول رو دادین بهش به باباتون بگو هزارتومنم دست دومادش نده

به بابام میگم اونم دلش میسوزه، موقع خرید جهیزیه از بابام پول نقد می‌گرفت به فروشنده ها چک میداد ،کلا از اول بفکر منافع خودش بود