2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3568 بازدید | 158 پست
اگه به نام پدرت بزنی بعدا برادرت ریالی بهت نمیده

داداشم همچین آدمی نیست، خیلی تو زندگیش حلال و حروم رو حساب میکنه،اگرم یه درصد بخواد چیزی بگیره بارم نوش جونش،بهتر از اینه که شوهرم بخاطر چیزی که حقش نیست توقع کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم به جای اینکه به اسم بزنی صلح انجام بده صلح معوض برو دفترخونه به سردفتر موضوع را بگو کمکت میکنه

اره استاتر این پیشنهاد بهتره

برو صلح عمری بزن تا وقتی،پدرت در قید حیات هست صاحب اختیارش پدرت باشه بعد ۱۲۰ سال دور جون ک رفت برای خودتون

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
داداشم همچین آدمی نیست، خیلی تو زندگیش حلال و حروم رو حساب میکنه،اگرم یه درصد بخواد چیزی بگیره بارم ...

اتفاقا حق شوهرت بیشتر از برادرت است

یک عمر قراره اون خرج زندگی تو و پسرت را بده 

دلگرم باشه خیلی خوبه 

بعد‌  هم برادرت اگه مرد خوبی بود یک خونه جور می کرد پدرت بره اون تو بشینه  زیر دین داماد نمونه 

چجوری پدر و برادرت راضی هستن پدرت تو خونه ی شما بشینه

حسم میگه  خونه ی پدری فروخته شده رفته تو جیب برادرت

سلام‌.متوجه نشدم خونه برای شما ست یا برای پدرتون ولی به اسم شما .بگو که کمکت کنم .کارشناسی حقوق دارم

من مجرد بودم شاغل بودم ۶۰٪پولو من دادم ۴۰٪رو بابام داد،تمام هزینه های کابینت و کند دیواری و لوله کشی و... هم بابام داد ،اما خونه رو به نام من زد،حالا همسرم این وسط کاسه داغتر از آش شده و از بابام باج خواهی میکنه و میگه خونه تهش مال پسر منه،منم بخاطر این حرفاش میخوام خونه رو به نام بابام بزنم

اتفاقا حق شوهرت بیشتر از برادرت استیک عمر قراره اون خرج زندگی تو و پسرت را بده دلگرم باشه خیلی خوبه ...

نه خونه پدرم فروخته شد، دادیم مغازه خریدیم ،برادرم خودش چندین ساله تو یه خونه کوچیک زندگی میکنه طفلی تو خرج و مخارج خودش مونده

من مجرد بودم شاغل بودم ۶۰٪پولو من دادم ۴۰٪رو بابام داد،تمام هزینه های کابینت و کند دیواری و لوله کشی ...

برای چهل درصد  اومده  کلا اون تو نشسته؟؟؟؟

نداره بره جایی را اجاره کنه؟؟؟؟؟؟

یا بره خونه ی برادرت؟؟؟؟؟

احتمالا شوهرت حس کرده اونا دارن ازت سو استفاده می کنن

هر چند حرف بدی زده

ولی با صحبت شوهرت را راضی کن حرف بد نزنه

یا حداقل به پدرت بگو برای اون شصت درصد بهت اجاره بده

چرا به نام خودت نباشه؟ باباتون ۱۲۰ ساله بشن ولی دور از جون اتفاقی بیوفته خونه تقسیم میشه بین ورثه

ورثه خواهرو برادر خودم هستن که هیچوقت مال من مال تو نکردن،نه شوهرم که از گرد راه رسیده همه چی از بابام میخواد اما خودش ریالی از خانوادش نمیگیره

با این وضعیت اقتصادی الآن ، با این تورم و گرونی از پدر و برادر دیگه گذشته الآن پسر اسی کلی پول نیا ...

آره واقعا من حاضر نیستم هزار تومن از حق بچه هامو بدم به خاله عمه دایی عموشون 

استارتر باید جلوی زبون شوهرش رو بگیره نه اینکه از حق و حقوقش بگذره

نه خونه پدرم فروخته شد، دادیم مغازه خریدیم ،برادرم خودش چندین ساله تو یه خونه کوچیک زندگی میکنه طفلی ...

کی از مغازه  سود می بره؟؟؟؟؟؟

همون آدم وطیفه داره به شما اجاره بده

چون  خرید مغازه باعث شده  شما  از حق گرفتن اجاره محروم بشی