2777
2789
عنوان

پیجی ک عکس نی نی سایتی هارو میزاره شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 171 پست
اسی میشه حداقل یک تاپیک بزنی کسانی که ایدیشون زده بنویسی خیال بقیه راحت شه؟اونایی هم اسمشون اونجاس ل ...

دقییا من از همه گفتم اینو لغو میکنم با یه کاربری دیگه میام

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خرم یه بار عکسم گذاشتم🤕استرس گرفتتم😢اینستا هم ندارم خدا خودت رحم کن بهم

اگه همین کاربرید باشه نه عکست نبود چون من امروز برای بنده خدای قشنگ ۳۸۰ ۴۰۰ تا عکسو دیدم که ببینم هستش یا نه کاربری تو رو ندیدم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

کاشکی حداقل حذ ف تاپیک رو اضافه کنن طرف پاک کنه تاپیک هاشو

اصلا افتضاحه

نه میشه پیج رو خصوصی کرد نه میشه خذف تاپیک کرد نه میشه حداقل هروقت خ‌استیم عکسارو پاک کنیم نه حتی میشه تو موضوع تاپیک علامت سوال گذاشت عدد نوشت

🤣🤣 

خب اگه این دست سی هارو‌به ما بدن خودشون چکار کنن؟ 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

نمیدونم با این بود یا با کاغذآ چهارخدا خیرت بدهخدا هرچی از دلته بهت بده

کاغذ اچارم نبود 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نی نی سایت دیگه به درد نمیخوره

همه چی توش پیدا میشه جز مسایل مربوط به نی نی و زایمان و بارداری

قشنگ انگار خود مسولای سایتم حال میکنن هر تاپیکی جز اینا زده میشه دیگه 🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

و اینکه بچه‌ها از سال تقریباً ۲۰۱۹ این پیجو داره یعنی تقریباً از ۴ ۵ سال ۶ سال پیش یه سری از کاربری‌ها رو من هی تک کردم ولی خب خیلیاشون لغو کاربری کرده بودند یعنی دیگه توی سایت نیستند که مثلاً بشه ببینی و اینا و بهشون اطلاع بدی یه عده‌ایم که عکسشونو تازه همین مثلاً شش هفت ماهه گذاشته بود من توی تاپیکی که دیشب زدن خیلیاشونو تک کردم و خب لغو کاربری نشده بودم توی سایت بودن ولی خب هیچ عکس العملی نشون ندادن ببین احتمالاً براشون مهم نیستش حالا سعی بکنید از این به بعد دیگه لطفاً عکسی نذارید یا نمی‌دونم گروه میان می‌زنن تو تلگرام و اینا و ایتا و اینا عضو نشید لطفاً یا اگر عضو میشید تو پروفایلتون عکس خودتونو نذارید عکس نفرستید تو گروه‌ها

عکس یدونهوچشم رنگی چی بود یا نه؟؟

چشم رنگی زیاد بود