اسی میشه حداقل یک تاپیک بزنی کسانی که ایدیشون زده بنویسی خیال بقیه راحت شه؟اونایی هم اسمشون اونجاس ل ...
دقییا من از همه گفتم اینو لغو میکنم با یه کاربری دیگه میام
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
و اینکه بچهها از سال تقریباً ۲۰۱۹ این پیجو داره یعنی تقریباً از ۴ ۵ سال ۶ سال پیش یه سری از کاربریها رو من هی تک کردم ولی خب خیلیاشون لغو کاربری کرده بودند یعنی دیگه توی سایت نیستند که مثلاً بشه ببینی و اینا و بهشون اطلاع بدی یه عدهایم که عکسشونو تازه همین مثلاً شش هفت ماهه گذاشته بود من توی تاپیکی که دیشب زدن خیلیاشونو تک کردم و خب لغو کاربری نشده بودم توی سایت بودن ولی خب هیچ عکس العملی نشون ندادن ببین احتمالاً براشون مهم نیستش حالا سعی بکنید از این به بعد دیگه لطفاً عکسی نذارید یا نمیدونم گروه میان میزنن تو تلگرام و اینا و ایتا و اینا عضو نشید لطفاً یا اگر عضو میشید تو پروفایلتون عکس خودتونو نذارید عکس نفرستید تو گروهها
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁