2777
2789
عنوان

پیجی ک عکس نی نی سایتی هارو میزاره شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 171 پست
و اینکه بچه‌ها از سال تقریباً ۲۰۱۹ این پیجو داره یعنی تقریباً از ۴ ۵ سال ۶ سال پیش یه سری از کاربری‌ ...

دقیقا حالا که داره نسبت به امنیت کاربرها کوتاهی میشه

ماهم نباید حریم شخصیمونو بیاریم اینجا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس یدونه چشم هم بود پس بیچاره شدم🥺

بابا بیخیال میخاد چکار کنه ته زورش گذاشتن عکس تو پیج بسته هست! 

مگه روزانه ادما مارو تو خیابون نمیبینن با چهره مگه عکس خانوادگی و دوستانه نداریم دست این‌و اون

اینم همینه

چکار میخواد بکنه!؟ ازین بیشتر زورش نمیرسه حمال بدبخت 

دقیقا حالا که داره نسبت به امنیت کاربرها کوتاهی میشهماهم نباید حریم شخصیمونو بیاریم اینجا

دقیقاً خود نی نیار یه بار برگشت گفت اصلاً اینجا عکس نذارید اینجا هیچ امنیتی نداره دستتون به هیچ جایی بند نیست ولی خب متأسفانه تا میان میگن نمی‌دونم من خیلی خوشگلم همه می‌خوان به اون ثابت کنن که نه تو خوشگل نیستی من از تو خوشگل‌ترم فلانی از تو خوشگل‌تره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دقیقاً خود نی نیار یه بار برگشت گفت اصلاً اینجا عکس نذارید اینجا هیچ امنیتی نداره دستتون به هیچ جایی ...

اخه عکسا هم همه با حجابه و با پوشش

عکس ناجور نیست که

این میدونه ممکنه بقیه اذیت بشن استرس بکشن شایدم به پولی رسید ازین طریق داره اذیت میکنه

بابا یه عکسه معمولیه دیگه نترسید انقدر 

اخه شوهرم اینستا داره میترسم ببینه و خیلی غیرتیه 🥺

پیجش بسته هست نمیبینه

احتمالش یک در میلیونه

و اینکه بچه‌ها از سال تقریباً ۲۰۱۹ این پیجو داره یعنی تقریباً از ۴ ۵ سال ۶ سال پیش یه سری از کاربری‌ ...

میدونم زحمت داره ولب کاشکی بقیه کاربرهارو داخل ی تاپیک قید میکردید خیال بقیه راحت تر میشه و اونایب عکسشون هست بهرحال شکایتی چیزی لازم باشه انجام بدن

اخه عکسا هم همه با حجابه و با پوششعکس ناجور نیست کهاین میدونه ممکنه بقیه اذیت بشن استرس بکشن شایدم ب ...

مسئله عکس نیست اون نریض اسم کاربرهارو هم نوشته 

حالا طرف کل زندگبشو دردودل کرده اشنایی ببینه ابروش مبره

مسئله عکس نیست اون نریض اسم کاربرهارو هم نوشته حالا طرف کل زندگبشو دردودل کرده اشنایی ببینه ابروش مب ...

پیجش بسته هست عزیزم چجوری میتونن ببینن؟ بعدم میتونن کاری کنن تعلیق بشن بعدم با یه اکانت دیگه بیان

اینجوری که همه میترسن خوراک میدن به اون حرومزاده

میدونم زحمت داره ولب کاشکی بقیه کاربرهارو داخل ی تاپیک قید میکردید خیال بقیه راحت تر میشه و اونایب ع ...

ببین سه چهار تاشون خوب اومدن دیدن فهمیدن عکساشون توی سایت گذاشته توی اینستا و اینا اصلاً هیچ عکس العملی نشون ندادن هیچ کسی شکایت نمی‌کنه برای این واقعاً وقت هدر دادن آدم بخواد بشینه ۴۰۰ تا آیدی رو بنویسه اینجا تگ بکنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بابا بیخیال میخاد چکار کنه ته زورش گذاشتن عکس تو پیج بسته هست! مگه روزانه ادما مارو تو خیابون نمیبین ...

بعضیا خانواده هاشون حساسن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد