من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا حالا که داره نسبت به امنیت کاربرها کوتاهی میشهماهم نباید حریم شخصیمونو بیاریم اینجا
دقیقاً خود نی نیار یه بار برگشت گفت اصلاً اینجا عکس نذارید اینجا هیچ امنیتی نداره دستتون به هیچ جایی بند نیست ولی خب متأسفانه تا میان میگن نمیدونم من خیلی خوشگلم همه میخوان به اون ثابت کنن که نه تو خوشگل نیستی من از تو خوشگلترم فلانی از تو خوشگلتره
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
میدونم زحمت داره ولب کاشکی بقیه کاربرهارو داخل ی تاپیک قید میکردید خیال بقیه راحت تر میشه و اونایب ع ...
ببین سه چهار تاشون خوب اومدن دیدن فهمیدن عکساشون توی سایت گذاشته توی اینستا و اینا اصلاً هیچ عکس العملی نشون ندادن هیچ کسی شکایت نمیکنه برای این واقعاً وقت هدر دادن آدم بخواد بشینه ۴۰۰ تا آیدی رو بنویسه اینجا تگ بکنه
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁