2777
2789
عنوان

معلم افغانی هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 77 پست
کجای دنیا الان به ما ایرانی ها بها میدن؟متاسفانه ما از فرهنگ خودمون خیلی دور شدیم من نه خوب بودن تا ...

من بشخصه هیچ جای دنیانمیرم ک بخان بهم توهین کنن حتی بهشت اونایم ک رفتن همه نخبه و پولدار بودن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا افغانیا بهترین مردم دنیان برن کشور خودشون ما راضی نیستیم تو کشورمون از منابعمون استفاده کنن به ...

پاش رسیده، ولی سریعا دستگیر و بیرونش کردن

اسم شهر رو هم نمیتونم بگم 

یه قسمت دیگه از کشور هم همینجوریه، فکر کنم آذربایجان و اینا ، اصلا تا حالا تو شهر خودشون افغان از نزدیک ندیدن!

در هر صورت من میگم توهین نکنید، نگید افغانی ذات نداره

با این کارتون دارید به یک ملت توهین می کنید و باعث افزایش کینه و نفرت میشید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من بشخصه هیچ جای دنیانمیرم ک بخان بهم توهین کنن حتی بهشت اونایم ک رفتن همه نخبه و پولدار بودن

نه دوست گرامی 

همه نخبه و پولدار نبودن 

هر کسی میتونه بره ولی اونجا با تمام تبلیغ ارامش و رفاه از ما که به عنوان خارجی هستیم براشون فقط یک چیز میخوان 

یا سرمایه خودتو بیار 

یا تخصص خودت 

یا باید اینجا کارگری کنی 

یا پولتو بیار اینجا به عنوان توریست خرج کن 

شمارو فقط برای این میخوان 

من کاملا موافقم که بعضی از افغان ها توی ایران خیلی فجایع و جنایات انجام دادن 

کلا ایرانی و عراقی و فلسطینی و سوری 

ایرانی هارو دشمن میدونن و منتظر هستند که بتونن ضربه بزنن و رحمی نمیکنن 

ولی من فارغ از تمام این موضوعات 

کار انسانی این خانم دیدم و براش ارزوی موفقیت کردم

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

کآر خیر ودر حق هموطنای خودمون انجام بدیم

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است 

منم موافقم چون خیلی از هم وطن های ما توی بدترین شرایط زندگی هستند 

گفتم که پزشک و جون انسان متفاوته ربطی به این موضوع نداره مثالتون خیلی خیلی بی ربطه، ولی اینکار اسی ...

اتفاقا ربط داره

استارتر هم در توانش آموزش چند تا بچست

صرفا قراره حروف الفبا و خوندن رو یادبگیرن مگه میخوان طرز ساخت بمب اتم رو بهشون آموزش بدن!

من اگه خودم اگه افغانی غیر مجاز ببینم، به پلیس اطلاع میدم

ولی ماهیت کار ایشون از نظرم مشکلی نداره

حالا ممکنه مکان دیگه ای رو برای آموزش داشته باشن و...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اتفاقا ربط دارهاستارتر هم در توانش آموزش چند تا بچستصرفا قراره حروف الفبا و خوندن رو یادبگیرن مگه می ...

کار ایشون از پایه غلطه  هیچ جوره قابل توجیح نیست ،هم برای خودش خطر ناکه هم با کمک کردن بهشون و موندگار کردنشون برای ما 

نه دوست گرامی همه نخبه و پولدار نبودن هر کسی میتونه بره ولی اونجا با تمام تبلیغ ارامش و رفاه از ما ک ...

فکر میکنید چرا افغانا تو کشور ما زیاد شدن؟ 

فکر کردید مردم افغان نخبه میخوان؟ قطعا نه

مردم کارگر افغان میخوان، چون هم کاریه هم ارزون

ایرانی ها رو هم دشمن خودشون نمیدونن

ولی مثل همه جای دنیا متعصب هم دارن 

مردم ما هم کم اونا رو مسخره و تحقیر نکردن، حتی دهه های قبل ( منظورم اینه این کینه ها یک سری دلایل هم داره )

کار ایشون از پایه غلطه هیچ جوره قابل توجیح نیست ،هم برای خودش خطر ناکه هم با کمک کردن بهشون و موندگ ...

از نظر شما که دکتر هم برای پول و دادن مالیات ، بیمارش رو درمان میکنه، بله 

نه دوست گرامی همه نخبه و پولدار نبودن هر کسی میتونه بره ولی اونجا با تمام تبلیغ ارامش و رفاه از ما ک ...

بازم همون حرف من شد واسشون فایده داریم افغانیا چه نفعی واسه ما دارن مثل آدمم زندگی نمیکنن نصف اخبار حوادث از تجاوز وزورگیری افغانیاست اینا به خودشونم رحم نمیکنن 

فکر میکنید چرا افغانا تو کشور ما زیاد شدن؟ فکر کردید مردم افغان نخبه میخوان؟ قطعا نهمردم کارگر افغان ...

بله متاسفانه ما خوبی هیچ کسو نمیبینیم 

و وقتی کسی بدی میکنه کل اون نردم و کشور بد میبینیم 

بله از حق خارج نشیم رفتار ما هم درست نبوده 

بازم همون حرف من شد واسشون فایده داریم افغانیا چه نفعی واسه ما دارن مثل آدمم زندگی نمیکنن نصف اخبار ...

اینکه نفع دارن یا خیر 

بحث ما نیست 

من کار انسانی این خانم تمجید کردم 

من کارشو تایید نمیکنم کاش ملت متوجه خطر افغانیا شن عاقبت فلسطین در انتظارمونه

عاقبت ما با این وضعی که میبینیم از فلسطین و خیلی کشورهای دیگه غم انگیزتره 

خدا اخر و عاقبت وطن و هم وطن های منو بخیر کنه 

از نظر شما که دکتر هم برای پول و دادن مالیات ، بیمارش رو درمان میکنه، بله

افغانی هایی که الان به وحشی گری خونخواری معروف شدن تو ایران همینطوریش با مجوز هم خطرناک هستن بدون مجوز  هم دکتر باید بعد درمان به پلیس تحویلشون بده و این قانونه یه فرد غیر قانونی داره از امکانات ما استفاده می‌کنه خونه های مارو میگیره کار مردای ایرانی رو میدوزدن ،اگه عاقلانه فکر کنید بهش یه فرد غیر قانونی حق استفاده از هیچیزی رو نداره ،و یه فرد عاقل جون خودشو بخاطر همچین کسایی به خطر نمیدازه که حتی حاضر نشدن با مجوز وارد بشن  ،خیلی عجیبه که شما چشماتو به حقیقت بستی و نمی‌خوای قبول کنی اینها میتونن  خیلی خطر ناک باشن و مغلطه میکنید