2777
2789
عنوان

معلم افغانی هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 77 پست
افغانی ذات نداره خودتم بکشی واسشون باز از ایرانیا متنفرن

دقیقا 

ایرانیا چوب دلسوزینشونو میخورن و بازم درس نمیگیرن 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرسه نمیرن چون مجوز موندن ندارن غیر قانونی هستن مالیات نمیدن ،افغان بدون مجوز فرقی با قاتل برای همو ...

پزشکا هم حتی اگه دشمنشون باشه مداواش میکنن و این وظیفشونه

اینا که چند تا بچن!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پزشکا هم حتی اگه دشمنشون باشه مداواش میکنن و این وظیفشونهاینا که چند تا بچن!

قضیه پزشک فرق داره باید زنده بمونن که بتونن مالیات بدن و قانونی زندگی کنن ،همین بچه ها اگه با چاقو بزنن بهت تو نمیتونی پیگیریش کنی چون هیچ هویتی نداره ،هیچ جا هویتش ثبت نشده ،داره قاتل جونمونو پرورش میده واین دفاع کردن نداره

منم مخالف حضور این حجم از  افغان هستم

ولی مجاز نیستیم که هر طور دوست داریم در مورد دیگران حرف بزنیم، گناه یه ملت رو نندازید گردن خودتون

من دوست داشتم افغانی داشتم که اگه اون نبود مشکلم حل نمیشد 

ایرانیای تو خارج هم خیلی افغانا رو دوست دارن میگن چون بامعرفت هستن

عمری افغانستان رو مسخره کردیم، این که اینقدر هم زیاد شدن تو کشورمون چون فقط چون کارگر ارزون و کاری بودن 

وگرنه چرا افغان تو شهر من پیدا نمیشه و اگه باشن هم از سایه ی خودشون هم میترسن و پلیس تو اولین فرصت میگیرتشون!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منم مخالف حضور این حجم از افغان هستمولی مجاز نیستیم که هر طور دوست داریم در مورد دیگران حرف بزنیم، ...

دوستِ افغان داشتم

منم مخالف حضور این حجم از افغان هستمولی مجاز نیستیم که هر طور دوست داریم در مورد دیگران حرف بزنیم، ...

یعنی میفرمایی بهشون توهین کردیم بنده خدا اونا ایران وتیکه ای از خاک افغانستان میدونن زرتشت وکوروش ومسخره میکنن حالا چون یه افغانی مشکل شمارو حل کرده کشورو دودستی تقدیمشون کنیم نگران نباش به شهرشماهم میرسن خیلی دور نیست

قضیه پزشک فرق داره باید زنده بمونن که بتونن مالیات بدن و قانونی زندگی کنن ،همین بچه ها اگه با چاقو ب ...

مثال پزشک رو برای افغان ها نزدم! 

میگم پزشک تو شرایط بحرانی جنگ هم حق نداره بیمارش رو رها کنه، حتی اگه اون بیمار فرمانده ی جنگ دشمن باشه

واقعا خجالت داره که پزشک با این دید انسانی رو فقط برای دادن مالیات و پول بخواد درمان کنه!

یعنی میفرمایی بهشون توهین کردیم بنده خدا اونا ایران وتیکه ای از خاک افغانستان میدونن زرتشت وکوروش وم ...

نه عمرا بتونن بیان، من خودم اگه ببینم سریع اطلاع میدم به پلیس، هر چند که پلیس خودش مرتبا مواظبه که افغان نباشه

به همون خدایی که میپرستید چون مردمتون کارگر افغان میخوان

چرا؟ چون هم ارزونه و کاری، دیدم که میگم

من کجا گفتم دو دستی کشور رو تقدیمشون کنیم؟!

تعصب به معنای واقعی کورتون کرده! همون اول هم گفتم مخالف حضورشون هستم

تو همون دهه ی هشتاد حتی فیلم هم ساخته بودن که لهجه ی افغانا رو مسخره میکردن، پس این تمسخرا یک طرفه نیست

کجای دنیا الان به ما  ایرانی ها بها میدن؟

متاسفانه ما از فرهنگ خودمون خیلی دور شدیم 

من نه خوب بودن تایید میکنم نه بد بودنو 

من میگم ایرانی و افغانی یا هرجایی که باشن 

کار این خانم خیر هست و براش ارزوی موفقیت میکنم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

نه عمرا بتونن بیان، من خودم اگه ببینم سریع اطلاع میدم به پلیس، هر چند که پلیس خودش مرتبا مواظبه که ا ...

بابا افغانیا بهترین مردم دنیان برن کشور خودشون ما راضی نیستیم تو کشورمون از منابعمون استفاده کنن به ریشمونم بخندن کدوم شهری ک میگی هنوز افغانی پاش به اونجا نرسیده؟

مثال پزشک رو برای افغان ها نزدم! میگم پزشک تو شرایط بحرانی جنگ هم حق نداره بیمارش رو رها کنه، حتی اگ ...

گفتم که پزشک و جون انسان متفاوته  ربطی به این موضوع نداره مثالتون خیلی خیلی بی ربطه، ولی اینکار اسی هم برای جون خودش تهدید آمیزه هم زندگی رو برای این ها آسون تر می‌کنه هم داره قاتل دزد قاچاقچی  جنایتکار پرورش میده،همینا امکان داره بچشون به پدر مادرش  بگه خانم معلم تو خونش فلان چیزو داره ،اینا هم وقتی دارن از اونجا میرن ،خونه ایشون رو سرقت کنن برن ،استارتر چطوری میخواد افغانی غیر مجاز رو پیدا کنه بعدش با چه اسم مشخصاتی ؟