2777
2789
عنوان

برا همینه میگم نره اسنپ کار کنه دیگه هی کراش🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخام برم اسنپ نمی دونم اسم و عکسم تو گوشی مسافر می افته

میوفته عزیزم 

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

بلع درست میگید اما هرکی نامزد‌ منو دیده همینطوری گفته همین الانم که زن داره براش چشم و ابرو میان😐😂 ...

او مای گاد اینطوری که باید ۲۴ مراقبش باشی 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
شوهر منکه حلقه دستش نمکنه😒بعد وقتی تو ماشین با خانم هرزه تنها باشن نفر سوم شیطانه😁خاک تو سر مملکت ...

بهش یه حلقه تقدیم کن یا گردنش و کبود کن که بفهمن صاحاب داره😂اگه لازم شد تهدیدش کن🔪

آره واقعا🙂همه مهندسامون و افراد تحصیل کرده راننده اسنپ شدن 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

نه ناموسا چی میشه خب؟ نمیشه ک همسراتونو ببندین تو خونه کسی نبیندش

حوصلت ندارم چت

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

خب دیگه وقتی انقد دوست داره و بقیه براش مهم نیستن نگران چی هستی دقیقا؟

خودم حرص میخورممم🔪😂

نمی‌خوام اقا اختیارش دارم اوکی؟

والا من هرموقع اومدم این نی نی سایتو باز کردم از شانس بدم از اون موقعی که شوهرم رفته اسنپ تاپیکا همی ...

اخی🤣

زهرمار تو دلت با این شعورت والا حق داره وقت اضافش بره اسنپ:/ شخصیت نداری شما متاسفانه

دلم می‌خواد حق توهین نداری دلم می‌خواد اینطوری جوابت بدم🖐️

برو بابا توام 

او مای گاد اینطوری که باید ۲۴ مراقبش باشی

خیالم ازش راحته تازه با هم میشینیم مسخرشون میکنیم که چیکار کردن براش🔪😐😐💔😂

خیالم ازش راحته تازه با هم میشینیم مسخرشون میکنیم که چیکار کردن براش🔪😐😐💔😂

باشه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش