2777
2789
عنوان

احساس میکنم بدبهت ترین و بد شانس ترین ادم رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با خودم میگم حداقل تو زندگی بعدی اینجا دنیا نیام😑

کاش این طور بود 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من الان پشت کنکورم تو هم داری نه اسی اطلاع نداری سنگ اول خورده تو سر من بعد تو سر تو

منم بودم تو این شرایط

ولی رد کردم

این قسمت زندگی پر استرس هست 

رد میشه  ولی حس بدی به خودم دارم

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
منم خیلی بدشانسم

مجردی ؟ 

هیچکس تنها نیست همدم اول ...منم اینطوری ام بدشانسم...تو ایران همه میگن آره ما هم بدبخت تراز توییم بع ...

اره همین طوره. ولی بدبختی باید دید همون ادم نگاه کرد 

اره همین طوره. ولی بدبختی باید دید همون ادم نگاه کرد

بله عزیزم دقیقا همین رو منظورم بود موقعیت و وضعیت افراد با هم متفاوته پس درگیری د اختلافات و مشکلات و دردهاشون هم متفاوته اما یادم باشه همه چی هزارتا راه حل داره خداروشکر ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️