2777
2789
عنوان

الان من گدا و بدبختم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 88 پست
اره بدون شک اپشناشونم که تموم شد بای بای

وقتی کسی وارد اون رابطه ها میشه اگه برای ازدواج باشه که نمیزاره آپشناش تموم بشه و بلده نگه داره اگه که برای ازدواج نباشه که حتما براش مهم نیست که گذاشته!!!!

سایه❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشون آقا هستن

😂😂😂😂😂 ای وای.بعضی دخترا جدیدن چه آهن پرست شدن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
وقتی کسی وارد اون رابطه ها میشه اگه برای ازدواج باشه که نمیزاره آپشناش تموم بشه و بلده نگه داره اگه ...

خیلی از پسرای اینطوری 

با اون دختره ازدواج نمیکنه 

اپشنش تموم نمیشه 

فقط پسره ولش میکنه

یا بالعکس.....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

منم حس تو رو دقیق دارم

خدایی دیگ سایت مثل قبل نمیشه

مردا اومدن اینجا با تاپیکای مسخره

میگه چراغ لندکروزر اندازه واحد اپارتمان😤یه سرچ هم نکرده ببینه ۴تا چراغشم عوض کنه ۱چهارم یه اپارتمانم نمیشه

باز سیس هم میگیرن یه عده دختر بچه هم ریختن دنبال اینا با این ادعاهای دروغیشون

اینکه میگن پلاس زندگی پسره میشه این حرف درست نیستپلاس مرد متاهل که نشدن و پسره هم حتما آپشن دیده از ...

عزیزم شما چه گیری دادی به حمایت از اینجور افراد 

به هر حال هدفش هر 2 تیغ زدنه 

واسه همین این کاربر گفته پلاس 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

عزیزم شما چه گیری دادی به حمایت از اینجور افراد به هر حال هدفش هر 2 تیغ زدنه واسه همین این کاربر گفت ...

حمایت نیست اما اینکه زن رو خرس ببینن و مرد رو بی گناه حرسم میگیره

سایه❤