2777
2789
عنوان

خانوما شدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 60 پست
بعد بهم گفت برو دندان پزشکی بگو بیحسی بزن ب لبت

وای نه بی حسی موضعی باید بزنه دیگه خیلی وقته این روشو انجام نمیدن 

بی حسی موضوعی میزنی اصلا تا چند ساعت بعد از تتو هم بی حس میمونه 

من خودمم 850دادم ترمیم 350عفونت هم اگه درست تتو‌کنه نگران نباش رژ هم نزن اصلا یا برق لبی چیزی

چ رنگی زدی من رنگ لبم میخوام بزنم صورتی نود کالباسی اینا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نه بی حسی موضعی باید بزنه دیگه خیلی وقته این روشو انجام نمیدن بی حسی موضوعی میزنی اصلا تا چند سا ...

جدی میگیی بهش بگم بیحسی موضوعی بزنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم چون میخواستم مطمئن بشم خواستم بپرسم پس یادم باشه قرص تبخال بگیرم از ۴ روز قبلش میخورم بعد شدینگم ...

اره قرص رو حتما بخور

به هوای اینکه تا بحال تبخال نزدی نرو منم اولین بارم بود با شید تبخال زدم

اما بنظرم خیلی خوبه دیگه راحتی هرجا بری نمیخواد رژ بزنی

من پوست لبم خشک و پوسته پوسته میشد الان ک رژ نمیزنم خیلی بهتر شده

فقط ابرسان لب میزنم

ترکیبی زد عکسه مگه باز نشد واست ؟

ن 

صبر کن برات همینجوری گذاشتم ببین

رپلی کن روم فقط میزنه عکس دردسترس نیس منم نمیدونم چرا اینطور میکنه

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۴۱۲۱۸_۱۹۲۶۰۷_jkou.jpgالان ببین میشه

همش این میزنه