2777
2789
عنوان

خانوما شدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 60 پست
من انجام دادم خیلی خوبهاز چهار روز قبلش قرص اسیکولویر بخور تبخال نمیزنی دیگه

از ۴ روز قبلش بعدش چی بعدشم قرص خوردی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم قیمت داده ۵۰۰ دوستم انجام داده جای دبگه گفت ۱۳۰۰ بنظرت چیکلر کنم میترسم تبخال بزنم عفونت کنه

تبخال اگه خودت سابقه نداشته باشی نمیزنه 

عفونت هم دسته خودته و کسی که برات انجام میده نباید عمیق بزنه که آسیب ببینه 

تبخال اگه خودت سابقه نداشته باشی نمیزنه عفونت هم دسته خودته و کسی که برات انجام میده نباید عمیق بزنه ...

برا قیمتش چی میگی تبخال ک نزدم تاحالا برا عفونت باید جیکار کنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
از ۴ روز قبلش بعدش چی بعدشم قرص خوردی

تا یکی دو روز بعدش خوردم

من چون سابقه تبخال نداشتم. قرص نخوردم سری اول شید 

کلی تبخال زدم

اما برا ترمیم ک میخواستم برم قرص خوردم دیگه تبخال نزدم

نه

بعد بهم گفت برو دندان پزشکی بگو بیحسی بزن ب لبت 

تا یکی دو روز بعدش خوردممن چون سابقه تبخال نداشتم. قرص نخوردم سری اول شید کلی تبخال زدماما برا ترمیم ...

منم چون میخواستم مطمئن بشم خواستم بپرسم پس یادم باشه قرص تبخال بگیرم از ۴ روز قبلش میخورم بعد شدینگم میخورم تبخال نزنم ولی میترسم انحام بدم 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۴۱۲۱۲_۰۰۲۵۵۸_p29s.jpgاینم همون روز البته این ترمیم هستاون عکس هم ...

شانس من باز نمیشه🤣من ببیتم استرس دارم