2777
2789
عنوان

الان داشتم تاپیک پر بازدید رو می خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست
شوهرمن اصلا نمیخوره من نهایتا شام دیشب برای ناهار فردا اوکیم نه بیشتر ولی اون اصلا نمیخوره دیگه عادت ...

خدا شاهده من با اینکه شاغلم روزی دو وعده غذا میپزم،یاد ندارم غذای از شب مونده خورده باشیم،ساعت ۱ میام خونه نهار میپزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره همسر منم همینطور ...اصلا بعضیاشون خیلی شوهر و بچه های کم توقعی دارن

چی بگم خواهر واقعا کم توقع هستن یااونام اینجوری بزرگ شدن خانواده شوهرمن میگن غذا باید همون موقع تموم بشه وعده بعدی باید تازه باشه دهنم سرویسه هرروز اشپزخونه ولی خب سلامتی واجب تره حق میدم

قاعدتاً اگه کم می پزی نباید زیاد بیاد،ما ۴نفریم سه پیمانه برنج دم میکنم ،یه دونه اضافه نمیاد

من ۴نفر دوپیمونه برنج باز اضافه میاد 

کمترین مقدار خورشت درست میکنم ولی باز اضافه میاد 

آلیس در سرزمین عجایب

چی بگم خواهر واقعا کم توقع هستن یااونام اینجوری بزرگ شدن خانواده شوهرمن میگن غذا باید همون موقع تموم ...

منم همینم،تازه بچه هامم عادت کردن،غذا از شب بمونه میگن بو میده،