2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم آدم نرمالیه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 22 پست
تو سن بلوغه درکش کن 😂 از مشاوره هم کمک بگیرید بس نیست مامانتونم پسر دوسته

همه پدر مادرا پسر دوستن اونایی ک میگن نیستن دروغ میگن 

من شوهر خالم همیشه از اینکه دختر داشتن نعمته فلان بهمان صحبت میکنه ولی از 12 سالگی ماشین میده ب پسرش ولی دخترش گواهی نامه هم گرفته ماشین نمیده بش با اینکه دست فرمون دختره خیلی بهتره از پسره اس دست فرمون جفتشونم دیدم

مامان بابات یه ضربه ای ازاین پسر بخورن که تاآخرعمرشون یادشون نره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو ام که داری میگی سر به سرش نذار 😐😐😐 همه تون پسر پرستین من که باهاش کاری ندارممن اون منو اذیت می ...

خخخخخ چته دختر من خودم تک دختر تو چندتا پسر بزرگ شدم میدونم اخلاقشون چطوره ولی خوب پدرومادرتون درست مدیریت نمیکنن درکل انگار وجود نداره 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مامان بابات یه ضربه ای ازاین پسر بخورن که تاآخرعمرشون یادشون نره

ضربه ام بخورن باز میپرستنش  تا الان هم کم  ضربه نخوردن اما تو چشمشون نیست

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید
ضربه ام بخورن باز میپرستنش تا الان هم کم ضربه نخوردن اما تو چشمشون نیست

توسرت توکارخودت باشه رهاشون کن انگار نیست نمیبینیش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توسرت توکارخودت باشه رهاشون کن انگار نیست نمیبینیش

به قرآن من باهاشون کاری ندارم داداشم روانیه مثلا راه میرم پاشو میندازه جلو پام تا بیوفتم 😐 

تو میگی من چیکار کنم ؟

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید

اگه داداش من بود یک بار یه جوری میزدمش که از سایه خودشم بترسه بفهمه که نمیتونه لات بازی دربیاره گاهی لازمه سلیطه بود تا همه اعضای خانواده بفهمن که صبر که لبریز بشه اتفاقات بدی میفته😂😂😂😂😂😂

به قرآن من باهاشون کاری ندارم داداشم روانیه مثلا راه میرم پاشو میندازه جلو پام تا بیوفتم 😐 تو میگی ...

من بودم چنان کف گرگی بهش میزدم که ندونه ازکجاخوردش