2777
2789
عنوان

یک ربع تمام داشتم کتک میخوردم (6 ماه پیش)

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 24 پست

کینه خیلی آدم رو اذیت میکنه.واقعا ۳ ساعت خواب کمه.

به نظرم یه فکری برای خودت بکن.😊

اگه میتونی روزی یک ربع وقت بزاری ،از کانال استاد شجاعی، موضوع: کینه سرطان روح رو گوش کن.

خیلی قشنگ و کارب دیه.

اینم لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متأسفم عزیزم 

وقتی یکبار یک شخصی بهت توهین می‌کنه قطعا عصبانی میشی و واکنش نشون میدی بار دوم تنها عصبانی میشی 

اما دفعات بعد اگر چنین چیزی پیش اومد به عقل طرف شک می‌کنی میگی این دیوانست اصلا چرا باید از دست چنین فردی ناراحت بشم اینکه این اخلاق و رفتارش در شخصیتش شکل گرفته به خودت میای که باید دوری کنی باید نادیده بگیری 

وقتی یک سگ تورو گاز میگیره قطعا برنمی‌گردی اون سگ را گاز بگیری تا آروم بشی ،احتیاط می‌کنی که دیگه باهاش 

روبرو نشی بهش نزدیک نشی 

الان هم شما روی آیندت تمرکز کن از همین ناملایمات و کم لطفی ها پله ای برای پیشرفتت استفاده کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کاش خدا به کسی که لیاقت نداره بچه نده 😥با دیدن تاپیکت قلبم به درد اومد😔

من وقتی میخواستم بدنیا بیام داشتم سقط میشدم کاش همون موقع میمردم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
یه سال دیگه تحمل کنی میتونی بری دانشگاه اجازه میدن خوابگاه یه شهر دیگه بری؟

دوسال دیگه

نیمه دومیم

اجازه ندن خودمو میکشم میدونن چه کله خری ام دیگه به اینجام رسیده

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏