2777
2789
عنوان

خیلیاتون توهین کردین و گفتید من عقده ای ام یا حتی کمبود محبت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 90 پست
گل گفتی حس میکنم ۱۶سالشه🤣🤣

منم حس میکنم شما ۱۴ سالتونه

آخه یه آدم ۱۶ ساله پشت کنکور میمونه؟؟؟

البته یه نگاه به واکنشم دربرابر بی احترامیای شما به من کنید متوجه میشید اگر حتی ۱۶ سالم باشه بازم از شما که ۳۵ سالتونه خیلی بهتره رفتار کردم

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حس میکنم شما ۱۴ سالتونهآخه یه آدم ۱۶ ساله پشت کنکور میمونه؟؟؟البته یه نگاه به واکنشم دربرابر بی ...

متاسفانه تاپیکاتو رو قبول ندارم...

به هرحال با سوتیتون از چشم همه افتادید

با کاربری جدید بیایید

اینم بدون هیچی مث راستگویی شیرین نیست

عزت زیاد

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
سلیطه بازی درنیار...یه خانم دیگه بود کسی اسم تورو نیاورد...خودتو قاطی نکن...تو فقط دروغگویی دنبال جل ...

تو رو جون بچه ات قسم پیگیری کن هم خط رو هم اکانت رو هم هرچیزی که مشخص کنه.

حداقل شاید امثال شما دست از سرم بردارن.

و کلمه سلیطه...چی بگم؟

اولش فکر میکردم از چیزی ناراحتید اما چیزی نمیگم چون انگار کار از بیخ مشکل داره

بدرود

لطفا حتما پیگیری کنید بخدا من از خدامه.

متاسفانه تاپیکاتو رو قبول ندارم...به هرحال با سوتیتون از چشم همه افتادیدبا کاربری جدید بیاییداینم بد ...

از چشم خدا نیوفتم برام کافیه 

عزت زیاد

تو رو جون بچه ات قسم پیگیری کن هم خط رو هم اکانت رو هم هرچیزی که مشخص کنه.حداقل شاید امثال شما دست ا ...

جون بچه مو شوهرمم قسم نداده پس  غلط اضافی نکن ....

امیدوارم راست گفته باشی ...خودت اعلامیه نزاشتی تاپیکا مشترک...

دیگه ریپ نمیزنم تامام

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
از چشم خدا نیوفتم برام کافیه عزت زیاد

یعنی اگه قلبت مهربون باشه خوبه...عزت زیاد...

به هرحال چه راست گو چه دروغگو به من ربطی نداره اما چون اینجور تاپیکا میبینم اشکم در میاد...مثل می می ناز...

بدونم دروغگه عصبی میشم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
باشه شب خوش

شب شما هم خوش

البته شب من که خوشه چون اگر بخاطر کاربرای نی نی سایت قراره شبم خراب بشه که واقعا باید به سلامت عقلانیم شک کرد 

شب شما هم خوشالبته شب من که خوشه چون اگر بخاطر کاربرای نی نی سایت قراره شبم خراب بشه که واقعا باید ب ...

ب خدا اگه بخوابی تو

تا صبح میخایی ریپ بزنی

شبت رویایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جون بچه مو شوهرمم قسم نداده پس غلط اضافی نکن ....امیدوارم راست گفته باشی ...خودت اعلامیه نزاشتی تاپ ...

من معذرت میخوام چون بله بچه خیلی عزیزه و چون مادر نیستم و درکی از مادر بودن ندارم اشتباه کردم

اما شما که بچه داری عقلتون باید برسه که غلط اضافی نکن به یه شخصی که ناخواسته و ندونسته چیزی گفته خودش غلط اضافی 

گفتی شکایت میکنم منم گفتم لطفا اینکارو کنید.

اینکه عصبانیت نداره مگر اینکه حرف توخالی بوده اگر نیست حتما اینکارو کنید.

ب خدا اگه بخوابی توتا صبح میخایی ریپ بزنیشبت رویایی

در برابر بی احترامی ریپ پیزنم جانم

شماهم تا الان خیلی بی احترامی کردید و محترمانه جواب دادم 

حتی لایک و تایید یه شخص بی ادب هم بی احترامی محسوب میشه

متوجه اید که؟

برامون تاپیک زده ساعت 1و نیم نصف شب تگمون هم کرده🤣🤣

یا خدا 🤦🏼🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
احمق اونیه که دیگران رو احمق فرض می‌کنه من این همه نوشتم چرا جواب اونا رو ندادی فقط جواب اون چیزی ...

پررو پررو باز ادامه میده هی تاپیک میزنه ،چن نفرم تگ کرده میگه عقده ای هستین وفلان ...

هی میخواد به زووور بگه دروغام راسته😑

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞