2777
2789
عنوان

خیلیاتون توهین کردین و گفتید من عقده ای ام یا حتی کمبود محبت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 90 پست
میفهمم حق داری ولی نیتت کمک بود خدا هم قبول میکنه و اونم خیر نمی‌بینه دید همه رو خراب کردن آدم دیمه ...

دقیقا بخدا بازم برای یه بلاگر که بچه ش سی پی بود زدم ولی اون راست بود😅من لارج نیستم گاهی بوده به نون شبم محتاج بودم وچون خودم درد کشیده م سختی کشیدم کسی از سختیاش بگه داغون میشم وکمک مالی هم باشه میکنم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
عزیزم چه مهربونی تو🥺💔🫂اره کاری کردن نیازمند و مشکل دار واقعی هم داره ب آتیش اینا میسوزه

همینجا توقف کن خانم 

چرا همینطوری بی‌خبر توهین میکنی؟

تاپیک منو نخوندید اما با یه کامنت بی ادبانه یه شخص نتیجه گیری کردین برا خودتون و الان میگین من کلاه بردارم؟؟😳

یاخدا به دادمون برس به کجا رسیدیم 

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینجا توقف کن خانم چرا همینطوری بی‌خبر توهین میکنی؟تاپیک منو نخوندید اما با یه کامنت بی ادبانه یه ش ...

عزیزم من دارم در مورد اون کاربر با یه کاربر دیگه حرف میزنم  چرا ب خودت گرفتی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا بخدا بازم برای یه بلاگر که بچه ش سی پی بود زدم ولی اون راست بود😅من لارج نیستم گاهی بوده به نو ...

قلبت بزرگه عزیزم 🌹❤️خدا کمت نکنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عه ب منم گفته بود یکی دو سال پیش منم در حد صد تومن زدم با اینکه فهمیدم دروغ میگه اما اومد تو پی وی ...

بخدا میخواستم آیودی بزارم وقابلمه بخرم یک تومن اون زمان روی ۵میلیون الانه...جنوبی بود دختره 

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
جمع بستید دیگه

نه جانم مگه خودت ب خودت شک داشته باشی 

نه جانم مگه خودت ب خودت شک داشته باشی

نه خوشبختانه به خودم شک ندارم

اما یه دوره کامنتای خودتونو بخونید متوجه میشد چرا گفتم.

نه خوشبختانه به خودم شک ندارماما یه دوره کامنتای خودتونو بخونید متوجه میشد چرا گفتم.

باشه 

شب خوش 

همینجا توقف کن خانم چرا همینطوری بی‌خبر توهین میکنی؟تاپیک منو نخوندید اما با یه کامنت بی ادبانه یه ش ...

سلیطه بازی درنیار...یه خانم دیگه بود کسی اسم تورو نیاورد...

خودتو قاطی نکن...

تو فقط دروغگویی دنبال جلب توجه بیین پیگیری کنم برم فتا که آشنا هم دارم خطا جفت مال خودت باشه مجرم حساب میشی چون با احساس مردم بازی کردی...

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
تو که میگفتی چرا رفتید تاپیکای منو شخم زدید...چی شد؟

انقدر وقت ندارم شخم بزنم

اما یه نگاه به حساب کاربریتون انداختم چون اولش فکر کردم که بچه سال هستید خواستم جواب توهیناتتون ندم 

اما لازم دیدم یه نکته یادآوری کنم

خانم محترم من با شما سر جنگ ندارم اصلا نمیشناسمتون

با یه کامنت در لحظه هم نمیشه شخصیت یه فرد رو فهمید چون شاید شما اون لحظه از چیزی عصبانی بودید سر من خالی کردید 

اما متوجه بشید که پشت گوشی یه انسانه، و هر حرفی تاثیر میذاره روی روان آدم

جای خالی کردن خشم و حرصتون رو بقیه برید سراغ منبع ناراحتتون

اینکه یه عده ک.ل.اه.بردار شمارو تیغ زدن نه از ثواب کار شما کم میکنه نه باعث میشه همه ک.ل.ا.ب.ردار دروغگو باشن