2777
2789
عنوان

خیلیاتون توهین کردین و گفتید من عقده ای ام یا حتی کمبود محبت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 90 پست
حرف من اینه کهاصلا باور نکنید ولی فحش ندیدکامنت بی ادبانه نذاریدوالا با هیشکی بحث ندارم و نمی خوامم ...

عزیزم تاپیک میزنی و قفل نمیکنی یعنی دلتون هر چی میخاد بگید و من گنجایش دارم

شبکه اجتماعی همینه چرا فکر کردی مرکز ادب و هنر و شمع و گله؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تاپیک میزنی و قفل نمیکنی یعنی دلتون هر چی میخاد بگید و من گنجایش دارمشبکه اجتماعی همینه چرا فک ...

قفلش کردم که

چرا بقیه تاپیکام قفل کنم؟ اونا ربطی به قبلی ندارن

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
دوتا کاربری داره با یکی از کاربریاش زده فندوق مرده...

اره رفتم خوندم

چند وقت پیشم‌ یه کاربر دیگه اعلامیه اش اومد بیرون بعدا فهمیدن سرحاله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره رفتم خوندمچند وقت پیشم‌ یه کاربر دیگه اعلامیه اش اومد بیرون بعدا فهمیدن سرحاله

خیلی بیشعورن دلوینت هی میگفت سرطان خون دارم چقد گریه میکردم آخرش دروغ بود

چی نصیبشون میشه آخههه ناراحت کردن عموم به دروغ کلی حق ناسه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خیلی بیشعورن دلوینت هی میگفت سرطان خون دارم چقد گریه میکردم آخرش دروغ بودچی نصیبشون میشه آخههه ناراح ...

بعد میگیم جدی نگیرید میگن قلبت سیاهه

خب بابا آدم مریض و متوهم و دنبال ترحم و توجه همه جا هست 

بعد میگیم جدی نگیرید میگن قلبت سیاههخب بابا آدم مریض و متوهم و دنبال ترحم و توجه همه جا هست

متاسفانه کاری کردن که راستاشو دیگه قبول نکنیم بخدا تو اوج بی پولیم یه بار برای کسی(تو همی سایت) ۱میلیون زدم بخدا ۴سال پیش...دیدم کلاهب ردار بود...

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
متاسفانه کاری کردن که راستاشو دیگه قبول نکنیم بخدا تو اوج بی پولیم یه بار برای کسی(تو همی سایت) ۱میل ...

عزیزم چه مهربونی تو🥺💔🫂

اره کاری کردن نیازمند و مشکل دار واقعی هم داره ب آتیش اینا میسوزه 

عزیزم چه مهربونی تو🥺💔🫂اره کاری کردن نیازمند و مشکل دار واقعی هم داره ب آتیش اینا میسوزه

خداشاهده وقتی پولو زدم هزار تومن برای خودم نموند گفت بچه م سه ماهه برنج نخورده شوهرم بیکاره و....انقد قسم خورد باور کردم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خداشاهده وقتی پولو زدم هزار تومن برای خودم نموند گفت بچه م سه ماهه برنج نخورده شوهرم بیکاره و....انق ...

عه ب منم گفته بود یکی دو سال پیش منم در حد صد تومن زدم  با اینکه فهمیدم دروغ میگه اما اومد تو پی وی روم نشد ردش کنم

چه دلی داشتی یه تومن زدی دختر

نکشیمون مملکت بی صاحب نیست کلاش چاخان

متاسفانه همین یک ماه پیش بخاطر یه بحث لفظی تو فضای مجازی به یه دختر بچه ۱۶ ساله چند نفر ت.ج.ا.و.ز کردن و حتی انقدر بی کثیف بودن که فیلمش پخش کردن 

برام عجیبه که ۳۵ سالته و بچه داری اما ادبیاتت درحد یه بچه ۱۳ ۱۴ سالست 

من هرکیم که باشم اونقد عقل دارم که چطور با طرف مقابلم برخورد کنم

جواب کی رو بدم و جواب کی رو ندم و بگذرم

اگر به قول خودت و با درک و شعورت به این فهم رسیدی که من یه دروغگوی عقده ای چاخان هستم اگر سنت عقل برات آورده بود اصلا حتی نظر هم نمی دادی چه برسه به توهین

پس باتوجه به ادبیاتتون من ازتون انتظار برخورد عاقلانه ندارم آزادید هر کامنتی میخواید بذارید و بیشتر خودتونو معرفی کنید

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
عزیزم چه مهربونی تو🥺💔🫂اره کاری کردن نیازمند و مشکل دار واقعی هم داره ب آتیش اینا میسوزه

مهربونی از خودته فدات شم🥺🌹😘من برای رضای خدا براش زدم...ولی کاش به دست فقیرش میرسید نه کلاهب .ردارش...

خدا میدونه انقد ناراحت شدم گفت غذا نیست بخوریم بچه م سه ماهه برنج نخورده و...تا ۵صبح زار زدم...شوهرم گفت براش بزن گناه داره...

دیدم کلاهبرداره رفتم بهش گفتم هیچی نگفت...

از تعدادی از بچه ها پول گرفته بود

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
مهربونی از خودته فدات شم🥺🌹😘من برای رضای خدا براش زدم...ولی کاش به دست فقیرش میرسید نه کلاهب .ردار ...

میفهمم حق داری ولی نیتت کمک بود خدا هم قبول میکنه و اونم خیر نمی‌بینه 

دید همه رو خراب کردن آدم دیمه رحمش نمیاد 

متاسفانه همین یک ماه پیش بخاطر یه بحث لفظی تو فضای مجازی به یه دختر بچه ۱۶ ساله چند نفر ت.ج.ا.و.ز کر ...

ما یه طایفه خطریم که کسی جرات این کارو نداره😉برو بگو  طایفه لک چطور آدمهای هستن😉

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔